Surfbutik, kiteskola & SUP träning mitt i Stockholm

Kungsholms Strand 181, Stockholm - Hitta hit

Tel: 08-653 50 33 (tisdag-lördag)

Butik: tis-fre 11-18, ons 11-19, lör 11-15

Paddla SUP

Att paddla SUP

Njutningen med att paddla SUP (Stand Up Paddleboard) ligger i känslan av surf. På en SUP står du upp och ser mer utav det som du paddlar förbi. Det är mycket lättare än vad det ser ut att vara. Du arbetar på ett behagligt sätt med din balans, bål och axlar.

Paddla SUP med oss

Här paddlar du i Stockholm citys lugnaste vatten. Vi fokuserar på SUP i plattvatten och förutom egen träning kan du hänga med i gruppträning, Yoga eller andra äventyr kring Kungsholmen. Eller varför inte på någon utav våra SUP-resor.

Utanför butiken ligger Karlbergssjön, och i båda riktningar finns en trevlig kanal att börja paddla i. Här är vattnet stilla även när det blåser, och de få båtar som passerar håller låg fart. I butiken har vi både omklädningsrum & dusch, sedan är det bara 40m till den låga SUP-bryggan varifrån du bekvämt kommer ut på vattnet.

Din SUP upplevelse blir bättre utav riktigt bra utrustning. Därför har vi valt att erbjuda stabila SUP brädor från Bounce SUP. Dessa behöver inte pumpas och är roligare att paddla. Våra paddlar är gjorda i kolfiber och anpassas till din längd. Den låga vikten gör skillnad i varje paddeltag, och den kyler inte händerna.

4 artiklar

per sida

 • Hyr SUP i Stockholm, 90 minuter

  Hyr ett komplett SUP-paket och få hjälp att komma igång! Precis utanför butiken paddlar du i Stockholm lugnaste vatten!

  - Kvalitetsbräda, inga uppblåsbara och alla under 15kg
  - Ställbar paddel i kolfiber, ca 700gram
  - Leash (valfritt vid paddling i kanalen)
  - Flytväst (rekommenderas men är valfritt)

  Vi erbjuder alltid utförliga instruktioner om teknik och säkerhet innan ni går ner till bryggan med prylarna Läs mer
  250 kr

 • SUP in the morning, 07:00 - 08:00

  2 recension(er)

  Boka den perfekta starten på dagen och välkomna sommarmorgonen med en paddeltur i Karlbergskanalen. Här har du avklarat din SUP innan du träffar chefen och känslan sitter garanterat i ända till 17:00!

  Tisdagar & Torsdagar kl 07:00-08:00. Glöm inte att planera för att vara ombytt och färdig för att lämna butiken kl 07:00, kom i tid!

  Läs mer

  225 kr

 • SUP Yoga i Stockholm, 90 minuter

  3 recension(er)

  Yoga på bräda, mitt Stan. I Stockholms lugnaste vatten leder våra erfarna, certifierade, instruktörer er i små grupper framför Karlbergs slott.

  Våra pass har sina rötter i Yin-yoga som utvecklats för att passa på SUP utav Sofie Ringsten. Känslan tar du med dig resten utav dagen...

  Veckoschema: Onsdag 18:00 & Söndag 11:00: Isabelle Nee

  Läs mer
  295 kr

 • Bokning - SUP grupp

  11 recension(er)

  Bjud med firman, kunden eller kompisarna och paddla SUP mitt i Stockholm City. Vi styr upp hela aktiviteten och finns med under paddlingen. Du väljer mellan några populära alternativ som passar många men vi kan också skräddarsy för att passa dina exakta önskemål och tider.

  Alla arrangemang bokas direkt med oss via telefon eller email.Du väljer datum och antal som kommer närvara, men du betalar bara en bokningsavgift just nu. Resten betalar du när ni kommer för att paddla. Notera att bokningsavgiften inte betalas tillbaka ifall ni bokar av eller inte dyker upp.

  Pris per person: 390kr. 8 till 25 personer

  Ni betalar på plats, bokningsavgiften dras från kostnaden för hela aktiviteten.

  Läs mer
  1 000 kr

4 artiklar

per sida