Surfbutik, kiteskola & SUP träning mitt i Stockholm

Kungsholms Strand 181, Stockholm - Hitta hit

Tel: 08-653 50 33 (tisdag-lördag)

Butik: tis-fre 11-18, ons 11-19, lör 11-16

Shop By

Paddla SUP

Att paddla SUP

Njutningen med att paddla SUP (Stand Up Paddleboard) ligger i känslan av surf. På en SUP står du upp och ser mer utav det som du paddlar förbi. Det är mycket lättare än vad det ser ut att vara. Du arbetar på ett behagligt sätt med din balans, bål och axlar.

Paddla SUP med oss

Här paddlar du i Stockholm citys lugnaste vatten. Vi fokuserar på SUP i plattvatten och förutom egen träning kan du hänga med i gruppträning, Yoga eller andra äventyr kring Kungsholmen. Eller varför inte på någon utav våra SUP-resor.

Utanför butiken ligger Karlbergssjön, och i båda riktningar finns en trevlig kanal att börja paddla i. Här är vattnet stilla även när det blåser, och de få båtar som passerar håller låg fart. I butiken har vi både omklädningsrum & dusch, sedan är det bara 40m till den låga SUP-bryggan varifrån du bekvämt kommer ut på vattnet.

Din SUP upplevelse blir bättre utav riktigt bra utrustning. Därför har vi valt att erbjuda stabila SUP brädor från Bounce SUP. Dessa behöver inte pumpas och är roligare att paddla. Våra paddlar är gjorda i kolfiber och anpassas till din längd. Den låga vikten gör skillnad i varje paddeltag, och den kyler inte händerna.

10 artiklar

per sida

 • Hyr SUP i Stockholm, 90 minuter

  Hyr ett komplett SUP-paket. Precis utanför butiken paddlar du i Stockholm lugnaste vatten!

  - Kvalitetsbräda, inga uppblåsbara och alla under 15kg - Ställbar paddel i kolfiber, ca 700gram - Leash (valfritt vid paddling i kanalen) - Flytväst (rekommenderas men är valfritt)

  Vi erbjuder alltid utförliga instruktioner om teknik och säkerhet innan ni går ner till bryggan med prylarna Läs mer
  250 kr

 • SUP in the morning, 07:00 - 08:00

  1 recension(er)

  Boka den perfekta starten på dagen och välkomna sommarmorgonen med en paddeltur i Karlbergskanalen. Här har du avklarat din SUP innan du träffar chefen och känslan sitter garanterat i ända till 17:00!

  Tisdagar & Torsdagar kl 07:00-08:00. Glöm inte att planera för att vara ombytt och färdig för att lämna butiken kl 07:00, kom i tid!

  Läs mer

  225 kr

 • SUP Yoga i Stockholm, 90 minuter

  3 recension(er)
  Yoga på SUP mitt i Stockholm. Erfarna instruktörer leder små grupper direkt utanför vår butik. Den rogivande känslan av att gå på vattnet viger sig bra med yoga!

  Låt våra duktiga yogainstruktörer hjälpa hitta nya möjligheter både med yoga och på SUP. Känslan tar du med dig resten utav dagen...

  Läs mer
  295 kr

 • Klippkort - Paddla SUP

  1 recension(er)
  Du som vill paddla lite mera ofta kan göra det lite billigare, eller få ta del utav våra mest avancerade brädor och lärarledda pass utan kostnad. Detta personliga klippkort används istället för betalning när du är med på till exempel Sup in the morning, Sup Yoga, Sup 5.0 eller valfri annan aktivitet som annars kostar under 300kr. Observera att Läs mer
 • Säsongskort SUP

  1 recension(er)

  All vår paddling, hela säsongen, hur mycket du vill! Detta är för dig som vill ha den bästa träningen för hela din kropp samtidigt, för dig som vill ta ut dig ordentligt. Eller för dig som vill ha ett alternativ till morgon och lunchpromenader. Eller dig som vill ha en rolig aktivitet nära vatten mitt i stan bara. Du bestämmer helt enkelt, vi sätter inga gränser.

  Detta ingår: Fri hyra under våra öppettider (se nedan för detaljer) Fri anmälan till alla schemalagda träningspass (Sup in the morning, 9kKungsholmen, SUP 5.0) Fri anmälan till SUP Yoga hela året (med möjlighet till förlängning)

  Läs mer
  3 500 kr

 • Presentkort SUP för två

  Vår populära presentkort ger två personer ett tillfälle att se Stockholm stående från vattnet. Vi skickar ett snyggt presentkort med rubriken: SUP för två, se Stockholm stående på vatten.

  Om du vill ha ett personligt meddelande så fyller du i det nedan. Det hamnar snyggt precis under rubriken för presentkortet.
  Vi skickar kortet direkt till din adress, men om du hellre vill att vi skickar direkt till din jubilar så fyller du i dennes adress i fältet här nedan. Där kan du också notera att du hämtar i butiken om det passar dig bättre.

  Läs mer
  500 kr

 • SUP & Yoga, ledarutbildning

  6 recension(er)
  Under fyra dagar på vattnet och lär vi dig allt mellan att paddla SUP till att undervisa SUP Yoga. Utbildningen leds utav SUP Yoga pionjären Sofie Ringsten. Tillsammans med oss etablera hon Yoga och SUP tillsammans här I Sverige. Nu lär hon dig att undervisa Paddle into Yoga´s signatur klasser: Ocean Flow och Liquid Yin. Vi slutförd kurs får du också rättigheten att utbilda i disciplinerna.

  Vi håller till på vår SUP yoga "hall" Karlbersjön, i butiken och i närområdet. Varje dag innehåller teori och praktik, på vattnet samt inne i Surbussens butik. Kursplanen är framtagen av Sofie Ringsten i samarbete med ossoch bygger på gemensamma erfarenheter. 

  Läs mer
  7 500 kr

 • Skärgårds SUP med lunch och RIB-transport, 6-9 pers.

  Nu får ni chansen att testa världens snabbast växande vattensport, SUP. Och det i magiskt fin miljö, med duktiga instruktörer och lunch i direkt anknytning. I priset ingår också båtresa från Vaxholm till Finnhamn och tillbaka i vår fina RIB (båt).

  Sätt av fyra timmar och upplev några utav skärgårdens finaste vyer passera på väg till Finnhamn. Framme så byter er chaufför sin kaptensmössa mot en SUP jacka och lär er allt ni behöver innan ni själva får utmana Paradisvikens lugna vatten med en egen SUP. Vi avslutar (eller börjar) tiden på Finnhamn med en lunch. På hemvägen tar vi en annan väg öppnar upp för nya förtrollande vyer.

  Priset gäller per person. Min 6 & max 9 deltagare

  Läs mer
  1 499 kr

 • Bokning - SUP grupp

  7 recension(er)

  Bjud med firman, kunden eller kompisarna och paddla SUP mitt i Stockholm City. Vi styr upp hela aktiviteten och finns med under paddlingen. Du väljer mellan några populära alternativ som passar många men vi kan också skräddarsy för att passa dina exakta önskemål och tider.

  Alla arrangemang bokas direkt med oss via telefon eller email.Du väljer datum och antal som kommer närvara, men du betalar bara en bokningsavgift just nu. Resten betalar du när ni kommer för att paddla. Notera att bokningsavgiften inte betalas tillbaka ifall ni bokar av eller inte dyker upp.

  Pris per person: 390kr. 8 till 25 personer

  Ni betalar på plats, bokningsavgiften dras från kostnaden för hela aktiviteten.

  Läs mer
  1 000 kr

 • SUP & Yoga, ledarutbildning - extra

  Under tre dagar på vattnet och lär vi dig allt mellan att paddla SUP till att undervisa SUP Yoga. Utbildningen leds utav SUP Yoga pionjären Sofie Ringsten. Tillsammans med oss etablera hon Yoga och SUP tillsammans här I Sverige. Nu lär hon dig att undervisa Paddle into Yoga´s signatur klasser: Ocean Flow och Liquid Yin. Vi slutförd kurs får du också rättigheten att utbilda i disciplinerna.

  Vi håller till på vår SUP yoga-"hall"; Karlbersjön, i butiken och i närområdet. Varje dag innehåller teori och praktik, på vattnet samt inne i Surbussens butik. Kursplanen är framtagen av Sofie Ringsten i samarbete med oss och bygger på gemensamma erfarenheter. 

  Läs mer
  5 500 kr

10 artiklar

per sida