Surfbutik, kiteskola & SUP träning mitt i Stockholm

Kungsholms Strand 181, Stockholm - Hitta hit

Tel: 08-653 50 33 (tisdag-söndag)

Öppet: tis-fre 11-18, ons -19 & lör-sön 11-17

Att paddla SUP

Njutningen med att paddla SUP (Stand Up Paddleboard) ligger i känslan av surf. På en SUP står du upp och ser mer utav det som du paddlar förbi. Det är mycket lättare än vad det ser ut att vara. Du arbetar på ett behagligt sätt med din balans, bål och axlar.

Paddla SUP med oss

Här paddlar du i Stockholm citys lugnaste vatten. Vi fokuserar på SUP i plattvatten och förutom egen träning kan du hänga med i gruppträning, Yoga eller andra äventyr kring Kungsholmen. Eller varför inte på någon utav våra SUP-resor.

Utanför butiken ligger Karlbergssjön, och i båda riktningar finns en trevlig kanal att börja paddla i. Här är vattnet stilla även när det blåser, och de få båtar som passerar håller låg fart. I butiken har vi både omklädningsrum & dusch, sedan är det bara 40m till den låga SUP-bryggan varifrån du bekvämt kommer ut på vattnet.

Din SUP upplevelse blir bättre utav riktigt bra utrustning. Därför har vi valt att erbjuda stabila SUP brädor från Bounce SUP. Dessa behöver inte pumpas och är roligare att paddla. Våra paddlar är gjorda i kolfiber och anpassas till din längd. Den låga vikten gör skillnad i varje paddeltag, och den kyler inte händerna.Boka din SUP här:

Träna SUP
vår, sommar & höst
1/5 - 15/10

Träna med SUP i Stockholm

Sätt några träningspass på brädan! Grymt för balans, bål och axlar, och lättare än vad det ser ut att vara. Alla får en god core-träning, men lägger du till några enkla (eller avancerade) övningar så har du ett komplett pass! Träna själv, eller i lärarledda pass.

Träna i grupp

Våra gruppträningspass

SUP Yoga

Om vår Yoga

Vår mest populära träning med SUP:

SUP grupper
vår, sommar & höst
1/5 - 15/10

Paddla med firman eller kompisgänget

Vi hjälper dig ordna SUP till era aktiviteter. Vi har färdiga alternativ från ca 350kr/person till skräddarsydda pass eller dagar där era önskemål står. Vi tar gärna större grepp med mat, transporter, konferensmöjligheter inkluderat. Vi fixar ert äventyr på bräda.

Träna i grupp

Våra gruppträningspass

SUP Yoga

Om vår Yoga

Våra mest populära grupp-erbjudanden: