Du som vet vad du behöver inför 2020 sommarsäsong kan spara en hel del genom att lägga din order nu. En förorder kan ge mer än 20% i rabatter, och är garanterade för nya årsmodeller. Leverans sker i april och du betalar bara en liten del nu. Resterande betalar du vid leverans, samtidigt som du får dina rabatter!

Du kan lägga för-order på dessa varumärken: Ozone, Moses, Nobile, Takuma, Oneill och Prolimit. Så i stort sett allt du behöver inför säsongen. Produkter som går att förbeställa har denna banner på produktens sida. Sista beställningsdag för för-order den 20:e november.

Ozone, Nobile, Prolimit

Alla kiter, highend dräkter och brädor går att beställa som för-order. När du beställer dem så får du presentkort på 20% utav värdet som du kan beställa annat för.
Kombinera gärna med våra vanlig paket-rabatter, då kan du spara över 20% när du använt kortet. Presentkortet gäller i 1 år.


Takuma, Moses & Oneill

Produkter från dessa tillverkare ger 10% rabatt på köpet. Du betalar 20% nu, och 70% utav köpet vid leverans.


Etakuma

Våra elektriska hydrofoils är helt fantastiska, och nya på marknaden. Vi har redan från början bestämt att hålla den tillgänglig i pris och med låga 74999kr är det den billigaste hydrofoilen på marknaden. Men låt inte priset lura er, det är en riktigt bra bräda.
För vår aprilleverans får du tillbehör för 2500 utan extra kostnad. Rabatten levereras som ett presentkort och gäller för alla produkter vi erbjuder.

Så här gör du:

Plocka ihop produkterna du vill köpa, vår kassa räknar automatiskt ut eventuella paketrabatter. I kassan väljer du att få leverans i april. När du valt det så rabatteras ditt köp och endast 20% betalas vid beställningen.
Du får en manuell bekräftelse på din order, med leveranstid i april. I den finns ovan erbjudande inräknade och du kan kontrollera. Innan leverans skickar vi ut en faktura för slutbetalning.

Tänk på att detta räknas som kundanpassad order, därmed gäller endast ångerrätten i 14 dagar från din beställning nu. Du har fortsatt möjlighet att ångra ditt köp om leveransen inte sker i april.

Beställa i butik eller via email?!

Det går såklart jättebra att beställa på andra sätt än webben också. Ring oss gärna, eller emaila [email protected]

Saknas något? Tycker du att någon självklar produkt för 2020 inte finns, eller inte går att beställa som för-order? Kontakta oss bara så tar vi ställning till det 🙂