Det är speciella tider vilket är jobbigt för oss alla. Precis som er så behöver vi också förändra vårt förhållningssätt till vår vardag och för att våra erbjudanden skall vara ett tryggt alternativ för er och vår personal.

Generellt om alla våra bokningar

Vi inför fri ombokning utav alla våra erbjudanden upp till samma dag som aktiviteten. Det meddelas via email till [email protected] innan 0900 för att vi skall hinna planera om vår tid.

Vi inför också striktare krav oss själva, och på dig som gäst. Ingen som är förkyld eller sjuk tillåts genomföra sin bokning. Vid sjukdom så ges ni möjlighet att boka ett annat tillfälle istället.

Kurser i kitesurfing runt Sverige.

Än är det för kallt för att erbjuda kurser med hög kvalité. Det gav oss möjlighet att tänka igenom hur vi skall förhålla oss till lektionerna och nedan finns resultatet. Själva aktiviteten är utomhus så smittrisken bör vara minimal och både vår personal och ni elever får ställa in vid minsta förkylningssymtom. Vi genomför också dessa åtgärder:

 • Högre krav på våra instruktörers och elevers hälsa har införts. Vi bokar om vid minsta tecken på förkylning från endera part.
 • Alla bokningar innehåller nu ett erbjudande att köpa sin egen våtdräkt till självkostnadspris. Ni får en rabattkod i ert bekräftelse-email. Med denna kod kan ni köpa skor och våtdräkt kraftigt rabatterat, och slipper då använda en våtdräkt som någon annan använt före er. (Går online i veckan)
 • Våtdräkter, bommar och selar badas efter kursen i ett bad med rengöringsmedel för att minska risken att eventuellt virus finns kvar på utrustningen.
 • Då vi tappat massor med bokningar så inför vi möjlighet att köpa presentkort för kurser till kraftigt rabatterat pris. Förhoppningen är att ni som vill igång med inte vet när ni vågar ska kunna ta beslutet redan nu och komma när det känns rätt. (Erbjudande online i veckan)

Våra resor

Vi har ställt in alla resor och aktiviteter under våren. Alla gäster har fått tillbaka sina pengar eller valt att boka om till något annat. Vi skjuter på vårens aktiviteter för att känna in viljan att boka.

SUP paddling

Vi inför vissa extra hygienfaktorer för att fortsätta kunna paddla tryggt.

 • Högre krav på våra ledare och utövares hälsa har införts. Vi bokar om vid minsta tecken på förkylning från endera part.
 • Paddel torkas rent med alkohol efter varje pass de använts. Leash tas in för att badas i rengöringsmedel.
 • Ev hyrdräkter badas med rengöringsmedel och torkas noggrant för att minska risken att eventuellt virus finns kvar på utrustningen.

Instruktörskurs kitesurfing

Just nu fort sätter vi med planen att erbjuda vår instruktörskurs i slutet på april. Det finns viss risk att vi måste ställa in om vår examinator inte kan komma, men till dess att det är konstaterat så kör vi vidare med planen. Självklart avbokar vi kursplatserna för den som inte kan vara med pga Covid-19.

Hur Covid-19 påverkar oss.

Bortsett från det medicinska så är Covid-19 påverkan tydlig för vår ekonomi. Våra viktigaste affärsområden denna tid är gruppbokningar för SUP & Resor och denna del i vår affär har helt stannat upp. Vi har en riktigt tuff period framför oss och behöver den hjälp vi kan få för att klara oss igenom detta. Vi har genomför nu dessa åtgärder:

 • Vi tvingas vänta med att fylla våra lager med kiter från Ozone. Det gör att våra leverantider går från ca 1-2 veckor på sånt som är på väg in till ca 3-4 veckor. Vi inför också en rabatt för er som kan tänka er att vänta på fabriksleveranser. Den är 15% och kan väljas när ni köper kiter och brädor i webshop eller i butik.
 • Vi väntar med att planera våra vår-camps. Det beror på att vi inte vill riskera ta smittan dit den inte finns, och hindra att gäster sprider den till varandra. Vi tycker inte att det finns tillräcklig information för att ta ställning till hur vi skall kunna erbjuda bra service på ett garanterat hälsosamt sätt. Därför väntar vi en stund till.
 • Vi omförhandlar avtal med hyresvärdar och ser över våra kostnadsposter.
 • Vi kommer generellt ha det tufft fram tills vår kurs och SUP verksamhet är igång, då räknar vi att det kommer bli lättare igen.

Vill du hjälpa oss?

Vill du hjälp oss så kan du göra några små saker som gör stor skillnad för oss. Här finns några tips:

 • Om du vet att du skall handla, men inte just nu. Köp presentkort. Det hjälper oss med likviditeten fram till sommaren.
 • Du kan också boka alla våra aktiviteter långt in i sommaren. Du har alltid möjlighet att ändra datum senare.
 • Köp inte dina varor utomlands, köp dem i Sverige istället. Vi har ändå prisgaranti, så om vi mot all förmodan skulle vara dyrare (till exempel på grund utav Sveriges högre moms) så matchar vi priset.
 • Kontrollera att den leverantör du köper begagnat eller nytt ifrån inte handlar med några svarta pengar. Det är trots allt alla vi som betalar skatt som gör det möjligt för Sverige att ta sig ur detta, och har högst kostnad för personal.