Vi är experter på allt som har med surf att göra. Alla våra produkter är noggrant utvalda och vi är stolta över att erbjuda bättre produkter än bransch-standard utan att de kostar mer.

Men vi kan göra mer för dig som gillar oss lite extra. Självklart ska du få en extra bra deal om du är en trogen kund, eller när du testar oss. Här finns våra rabatter förklarade.

Bli klubbmedlem - spara 10%

Enklaste sättet att få en fin rabatt hos oss är att bli medlem i vår kundklubb. Du får ett email som berättar hur det fungerar och rabatterna gäller på en gång. Rabatten är 10% på alla ordinarie priser hos dessa tillverkare:

Så här gör du: Fyll i namn och email i formuläret sist på sidan. I välkomstemailet finns rabatterna att börja med.


Paketpriser på kiteutrustning

Det är smart att handla flera prylar på en gång, du får kompletta lösningar som fungerar bra tillsammans. Och dessutom extra fina priser. Det är lätt att räkna ut dina priser, men om du är osäker så gör vår webshop det åt dig, bara lägga i varkorgen så ser du rabatterna... Så här fungerar det.

Köp en kite, ny eller begagnad. Sen får du följande rabatter på nya prylar:

 • 1000kr rabatt på alla bommar
 • 1000kr rabatt på alla brädor
 • 2500kr rabatt på alla ytterligare kiter

Prismatch - vi är alltid billigast

Surfbussen strävar efter att ha marknadens lägsta priser. Rabatterna på denna sida förbättrar dem ytterligare. Om du mot förmodan får ett lägre pris på samma vara någon annan stans så matchar vi det. Vi matchar också mot konkurrenterna, hittar du motsvarande produkt mer än 10% billigare än våra kvalitétsprylar så rättar vi till priserna. Läs mer om det nedan.

Så här fungerar det:

 • Om du hittat ett lägre pris så skickar du en screenshot, offert eller email där prisuppgifter framgår. Bifoga även webadress till butiken/webshopen.
 • Vi kontrollerar priset inklusive leverans och moms & tull (om utanför EU) och skickar en offert på motsvarande produkter till samma priser eller lägre. Nu med Svensk garanti och service!
 • Vi matchar bara priser mot butiker och webshopar som vi kan bekräfta att de finns och som levererar från Europa och USA.
 • Dessa undantag gäller
  • Vi matchar inte priser mot konkurslager och annan verksamhet som inte kommer att upprätthålla skyldighet för garantier eller följa distansköpslagen.
  • I de fall Sveriges högre moms eller ifall tiden det tar att kontrollera priser skulle tvinga oss till en minus-affär.
  • På utgångna produkter som inte längre tillverkas. Vi kommer i sådant fall att försöka hitta en aktuell produkt och ge ett erbjudande på den istället.

Prismatch mot andra tillverkare

Det kostar såklart att ta fram bättre produkter, och att hålla högre kvalité för våra leverantörer. Men vi har satt ett tak på det. Vi matchar priset på produkt i vårt utbud om det skulle visa sig att vi ligger mer än 10% över andra leverantörers motsvarande produkter. I tillägg till ovan så fungerar det så här:

 • Du meddelar oss vilken vara du hittat billigare, och vilken produkt du jämför med från oss. (eller så låter du oss hitta en motsvarande produkt)
 • Vi kontrollerar din vara, och säkerställer att du jämför med rätt produkt hos oss. Alternativt så tar vi fram motsvarande produkt i vårt utbud
 • Du får en offert på motsvarande utrustning från oss, om de mot förmodan överstiger 10% så matchar vi priset. Ofta är vi billigare på motsvarande produkter, då behåller vi det priset.
 • Dessa varumärken har varor tillräckligt nära våra för att kunna prismatchas med funktion och pris: Cabrinha, North kiteboarding, Duotone, Eleveight, Core, Airush, Slingshot, Mystic, Ripcurl, ION.

TICKETS, om du reser eller går kurs

Rabatt mot kiteresor & kitekurserOm du vill köpa utrustning i samband med din kurs eller resa så rabatterar vi upp till hela tjänstens pris i vårt rabattssystem TICKETS. Läs mer om det här.


Garanterat rätt rekommendation

Om du tycker det är svårt att välja kite eller bräda så får du gärna kontakta oss. Vi är superduktiga på att förstå vad du är ute efter och kan rekommendera rätt produkter för att du skall lyckas.

Vi står bakom våra rekommendationer: Under 30 dagar får du testa dem. Om det inte blev helt rätt så får du byta ut dem mot annan modell eller storlek som passar bättre. Du betalar endast eventuella fraktkostnader.

För att du skall kunna nyttja denna tjänst så behöver du kontakta oss och be om en offert. Antingen ringer du direkt, eller så ringer vi upp dig. Därifrån hjälper vi dig att välja.


25-70% rabatt på utförsäljningen

Glöm inte bort att kontrollera vad som ligger på vår REA:sida. Riktigt fina erbjudanden på enstaka modeller och storlekar som vi gärna säljer vidare.

REA & Utförsäljning

Glöm inte begagnat

Vi byter vår utrustning i skola och demo-parken flera gånger om året. Till det så får vi in inbytesutrustning. Ofta finns alltså både billigt och aktuella prylar för dig som vill spara lite extra. Tänk på att listan rör sig mycket genom året och ibland hinner vi inte uppdatera när något säljs i butik eller på stranden. Men vi svarar fort på telefon och email.

BEGAGNAT