Teori för kitesurf. Kvällskurs Stockholm.

Teori för kitesurf. Kvällskurs Stockholm.

Boka kitekurs i hela Sveriges kiteskola

Här bokar du dina lektioner. Varje lektion är 2timmar & 20 minuter, och du använder dem på valfri skola eller på resa med oss. När du bokat blir du kontaktad utav din mentor för att bekräfta tid & plats. Mentorn har du sedan kontakt med under hela din skolning. Du får en kursdagbok hemskickad och om du bokar 4 lektioner eller fler så skickar vi också med IKO:s studiehandbok.

Lektionerna kan genomföras på våra fem skolor i Sverige, samt hos alla anslutna skolor till Kiteakademin. Du kan också nyttja dem på en resa. Det finns gott om tid, de gäller hela innevarande säsong och nästa.

Se gärna nedan för planeringshjälp

1 500 kr
I Lager
SKU
SKO.INSK
Lektionspaket Pris
1 lektion á 2,5h1 500 kr
2 lektioner á 2,5h2 700 kr
3 lektioner á 2,5h3 700 kr
4 lektioner á 2,5h & IKO studiehäfte4 500 kr
5 lektioner á 2,5h & IKO studiehäfte5 200 kr
Om du redan vet när du vill börja dina lektioner så anger du det här
    :  

Hur många lektioner behövs?

Varje lektion är 2 timmar & 20 minuter lång. Nedan sammanställer vi hur lektionerna vanligen nyttjas utav våra elever. Alla lär sig i sin egen takt och vi anpassar våra lektioner för att du skall bli en komplett och säker kitare. Detta skall ses som ett exempel.

En lektion
Introduktion och prova på, vi flyger en träningsdrake och börjar förstå systemet.
Två lektioner
Vi hinner flyga riktig kite och du börjar få kontroll. Du lär dig alla säkerhetsrutiner och tränar bodydragging
Tre lektioner
Du har kanske börjat träna med brädan i vattnet, eventuellt försöker du med brädstarter
(rek. minsta antal om du vill börja. Motsvarar ungefär kursetiden i traditionell en tvådagarskurs)
Fyra lektioner
Det är möjligt att du slipar på tekniken med brädstart och powerstrokes på bräda, allt för att försöka hålla jämn fart på vattnet.
Du som bokar fyra eller fem lektioner får också IKO:s student-dokumentation (värde 250kr)
Med bästa tänkbara förhållanden hinner man med fyra lektioner på två dagar, men ofta spiller det över i tre.
Fem lektioner
Vårt mest prisvärda paket ger extra tid. Kanske använder du den på en gång för att fila på något som var svårt, eller så sparar du lektioner tills du fått fler timmar med kiten själv.
Boka rätt antal lektioner
I samband med inskrivningen så betalar du lektionsavgiften för dina första pass. Det är billigare att boka flera lektioner på en gång så ta hellre för många än för få. Du har hela innevarande säsong och hela nästa år att använda lektionerna, och de fungerar på alla 7 orter vi utbildar på och på alla våra resor och weekends.
Det finns gott om trappsteg som du skall över, och då passar lektionsstöd väldigt bra.

Använd lektionerna som det passar dig

Det finns många sätt att lära sig kitesurfa, och många platser att lära sig på. Din mentor hjälper dig hitta rätt, men här är några exempel. Ladda ner vår kitekurs-flyer här: Surfbussens-kiteskola-web.pdf

Lektioner där du är
Du kan lära dig kita där du är, eller där vinden är. Du bestämmer och din mentor hjälper dig välja dag efter vind och väder. Våra lektioner erbjuds i Malmö, Båstad, Halmstad, Karlskrona, Kalmar, Öland, Gotland och Stockholm.
Åk på Weekends
Ibland är det magiska förutsättningar någon annan stans. När det blir episkt fixar vi det praktiska med boende, lakan och frukost. Du åker i egen bil eller med oss.
Häng med utomlands
På en resa till någon utav våra destinationer så hinner du få vansinnigt mycket egen träning. Vi hänger med och har tänkt på all logistik, så du behöver bara boka flyget!
Skriv din egen recension
Du recenserar:Boka kitekurs i hela Sveriges kiteskola
Ditt betyg