Boka kitekurs i Skåne, Lomma & Båstad

Kitekurs Stockholm - kiteskola varje dag med vind. Lär dig kitesurfing

Boka kitekurs i Stockholm

Boka kitekurs i Göteborg - Varberg

Boka kitekurs i Göteborg - Varberg

Här bokar du dina lektioner när du vill börja i Skåne, med sikte på stränderna i Lomma eller Båstad. Du får direkt en kontakt en utav våra instruktörer och inför varje lektionspass har vi kontakt för att diskutera vilken strand som passar dagens väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är 2timmar & 20 minuter.

I Skåne utbildar vi på den strand som passar dagens väder bäst men våra två fasta stränder är Mynningen i Båstad och Habo Ljung i Lomma. Vi möts på stranden.
Lektionerna kan också genomföras hos alla våra centers i Sverige. Du kan också nyttja dem på någon utav våra resor. Det finns gott om tid, de gäller hela innevarande säsong och nästa.

Se gärna nedan för planeringshjälp

Från 1 500,00 kr
I Lager

SKU

SKO.INSK.SKA
Välj önskad dag för kurs-start
    :  

Praktisk information

Varje lektion är 2 timmar & 20 minuter lång i grupp om två, eller 1 timme och 50 minuter det blir privatkurs.

Utrustning: I vår utbildning så ingår kiteutrustning, våtdräkt och säkerhetsutrustning. Om du vill använda skor på lektionen så erbjuder vi dem till bra rabatterat pris. Om du bokar fem lektioner så får du ett par...

Hur många lektioner behövs?

Nedan sammanställer vi hur lektionerna vanligen nyttjas utav våra elever. Alla lär sig i sin egen takt och vi anpassar våra lektioner för att du skall bli en komplett och säker kitare. Detta skall ses som ett exempel.

En lektion
Introduktion och prova på, vi börjar normalt att flyga en mindre drake och du börjar förstå systemet.
Två lektioner
Vi hinner flyga riktig kite och du börjar få kontroll. Du lär dig alla säkerhetsrutiner och tränar bodydragging
Tre lektioner
Du har kanske börjat träna med brädan i vattnet, eventuellt försöker du med brädstarter
(rek. minsta antal om du vill börja. Motsvarar ungefär kursetiden i traditionell en tvådagarskurs)
Fyra lektioner
Det är möjligt att du slipar på tekniken med brädstart och powerstrokes på bräda, allt för att försöka hålla jämn fart på vattnet.
Med bästa tänkbara förhållanden hinner man med fyra lektioner på två dagar, men ofta spiller det över i tre.
Fem lektioner
Vårt mest prisvärda paket ger extra tid. Kanske använder du den på en gång för att fila på något som var svårt, eller så sparar du lektioner tills du fått fler timmar med kiten själv.
Du som bokar fem lektioner får också en bra handbok samt ett par våtdräktsskor som du behåller när du är klar (värde ca 550kr)
Boka rätt antal lektioner
I samband med inskrivningen så betalar du lektionsavgiften för dina första pass. Det är billigare att boka flera lektioner på en gång så ta hellre för många än för få. Du har hela innevarande säsong och hela nästa år att använda lektionerna, och de fungerar på alla 7 orter vi utbildar på och på alla våra resor och weekends.
Det finns gott om trappsteg som du skall över, och då passar lektionsstöd väldigt bra.

Använd lektionerna som det passar dig

Det finns många sätt att lära sig kitesurfa, och många platser att lära sig på. Vi hjälper dig hitta rätt, men här är några exempel. Surfbussens-kiteskola-web.pdf

Lektioner där du är
Du kan lära dig kita där du är, eller där vinden är. Du bestämmer och din mentor hjälper dig välja dag efter vind och väder. Utöver här i Stockholm så erbjuds i Malmö, Båstad, Halmstad, Karlskrona, Kalmar, Öland, Gotland och Stockholm.
Åk på Weekends
Ibland är det magiska förutsättningar någon annan stans. När det blir episkt fixar vi det praktiska med boende, lakan och frukost. Du åker i egen bil eller med oss.
Häng med utomlands
På en resa till någon utav våra destinationer så hinner du få vansinnigt mycket egen träning. Vi hänger med och har tänkt på all logistik, så du behöver bara boka flyget!
Skriv din egen recension
Du recenserar:Boka kitekurs i Skåne, Lomma & Båstad
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!