Bokning - SUP grupp

Paddla & HYR SUP, 90 min

Paddla & HYR SUP, 90 min

SUP Yoga med Sara

SUP Yoga med Sara

Bjud med firman, kunden eller kompisarna och paddla SUP mitt i Stockholm City. Vi styr upp hela aktiviteten och finns med under paddlingen. Du väljer mellan några populära alternativ som passar många men vi kan också skräddarsy för att passa dina exakta önskemål och tider.

Alla arrangemang bokas direkt med oss via telefon eller email.Du väljer datum och antal som kommer närvara, men du betalar bara en bokningsavgift just nu. Resten betalar du när ni kommer för att paddla. Notera att bokningsavgiften inte betalas tillbaka ifall ni bokar av eller inte dyker upp.

Pris per person: 390kr. 8 till 25 personer

Ni betalar på plats, bokningsavgiften dras från kostnaden för hela aktiviteten.

1 000,00 kr
I Lager

SKU

Bokning - SUP grupp
Önskat datum
    :  

Alla aktiviteter inkluderar en instruktör, bräda, paddel och flytväst för de som vill ha. Våtdräkt behöver inte förbokas men kostar 50kr/person om en önskas. Ombytesrum finns i butiken. Notera minsta antal för varje bokning.

Grupp - Paddling på SUP

Vi inleder med en kort instruktion och viss teknikträning. Sedan paddlar vi en sväng kring Kungsholmen, under tiden får du hjälp att sätta det perfekta paddeltaget och göra andra övningar. Vi är tillbaks i tid för att ni ska få möjlighet att experimentera i lugna vatten, eller bara bada lite :) I större grupper använder vi alla våra brädor, avancerade och allround. Ni får en chans att testa alla.
Pris: 390kr/person, max 25 personer.

Race - utmana varandra!

Utmana dina kompisar i vår träningsbana. Vi inleder med en kort instruktion och viss teknikträning. Efter det får ni ca 15 minuter att bekanta er med bräda och paddel. Sedan leder vi en tävling och korar en vinnare. Vi använder vår kort-race bana som innehåller flera vändningar, den som vinner gör det på teknik och balans.
390:- per person (minsta bokning 8 pers)
Alla aktiviteter inleds med en kort instruktion och viss teknikträning. Sedan paddlar vi en sväng, då får du tid och hjälp att sätta det perfekta paddeltaget och göra andra övningar. Vi är tillbaks i tid för att ni ska få mer tid att experimentera i lugna vatten, eller bara bada lite :) I större grupper så använder vi alla våra brädor, avancerade som allround. Ni får en chans att testa alla. Ni kan också välja att paddla med våra stora brädor, eller lägga till en lunch/middag i äkta surfig stil mitt i Stockholm.

MEGA-SUP

Paddla på våra superstora SUP-brädor tillsammans. Ett populärt alternativ till våra vanliga brädor om ni vill samarbeta för att nå era mål. Upp till 10 personer paddlar på samma bräda, ni paddlar på två brädor. En trevlig paddling som fort blir en utmanande tävling :) (minsta bokning 10 pers, max 20 personer)

Surf BBQ

Vi anpassar paddlingen efter ditt gängs motion och ambitionsnivå. Ni utgår från butiken och paddlar tills ni känner er nöjda. Då väntar en härlig BBQ och kyld dryck ute i det fria. Ett perfekt paket för er som vill njuta av heta sommarkvällar i närhet till vattnet. Om det är dåligt väder fixar vi picknic i butiken istället - en upplevelse i sig
749:- per person ink BBQ och alkoholfri dryck (minsta bokning 10 pers)
Skriv din egen recension
Du recenserar:Bokning - SUP grupp
Ditt betyg