Hyra SUP i Stockholm, Paddla SUP Stockholm. SUP på Kungsholmen

Paddla & HYR SUP. 90 min

SUP Yoga

SUP Yoga

Bokning - SUP gruppaktivitet

Bjud med firman, kunden eller varför inte ha en möhippa eller svensexa och paddla SUP mitt i Stockholm City. Vi styr upp hela aktiviteten och finns med under paddlingen. Du väljer mellan några populära alternativ som passar många men vi kan också skräddarsy för att passa dina exakta önskemål och tider. Paddlingen inklusive förberedelser och avslut pågår 90 minuter, planera gärna 2 timmar åt hela aktiviteten

Alla arrangemang bokas direkt med oss via telefon eller email. Du väljer datum och antal som kommer närvara, men du betalar bara en bokningsavgift just nu. Resten betalar du när ni kommer för att paddla. Notera att bokningsavgiften inte betalas tillbaka ifall ni bokar av eller inte dyker upp.

Pris per person: 645kr per person eller enligt offert

Kontakta oss för våra erbjudanden.

Ni betalar på plats, bokningsavgiften dras från kostnaden för hela aktiviteten.

1 000,00 kr
På lager

SKU

Bokning - SUP grupp
Önskat datum
    :  

Alla aktiviteter inkluderar en instruktör, bräda, paddel och flytväst för de som vill ha. Våtdräkt behöver inte förbokas men kostar 50kr/person om en önskas. Ombytesrum finns i butiken. Notera minsta antal för varje bokning och tänk på att alla som är med måste kunna simma.

Vi inleder med en kort instruktion och viss teknikträning. Sedan paddlar vi en sväng, då får du tid och hjälp att sätta det perfekta paddeltaget och göra andra övningar. Vill ni så är vi är tillbaks i tid för att ni ska få mer tid att experimentera i lugna vatten, eller bara bada lite :). Ni kan också välja att paddla med våra stora brädor, eller lägga till en lunch/middag i äkta surfig stil mitt i Stockholm.

Grupp - Paddling på SUP

Vi inleder med en kort instruktion och viss teknikträning. Sedan paddlar vi en sväng kring Kungsholmen, under tiden får du hjälp att sätta det perfekta paddeltaget och göra andra övningar. Vi är tillbaks i tid för att ni ska få möjlighet att experimentera i lugna vatten, eller bara bada lite :) I större grupper använder vi alla våra brädor, avancerade och allround. Ni får en chans att testa alla.
Pris: 645kr/person, max 25 personer.

Race - utmana varandra!

Utmana dina kompisar i vår träningsbana. Vi inleder med en kort instruktion och viss teknikträning. Efter det får ni ca 15 minuter att bekanta er med bräda och paddel. Sedan leder vi en tävling och korar en vinnare. Vi använder vår kort-race bana som innehåller flera vändningar, den som vinner gör det på teknik och balans.
645:- per person (minsta bokning 5 pers)

MEGA-SUP

Paddla på våra superstora SUP-brädor tillsammans. Ett populärt alternativ till våra vanliga brädor om ni vill samarbeta för att nå era mål. Upp till 10 personer paddlar på samma bräda, ni paddlar på två brädor. En trevlig paddling som fort blir en utmanande tävling :) (minsta bokning 10 pers, max 20 personer)
645:- per person (minsta bokning 8 pers)

Paddla MEGA SUP i Stockholm city. Gruppaktivitet

Vi anpassar paddlingen efter ditt gängs motion och ambitionsnivå. Ni utgår från butiken och paddlar tills ni känner er nöjda. Då väntar en härlig måltid ute i det fria. Ett perfekt paket för er som vill njuta av heta sommarkvällar i närhet till vattnet. Om det är dåligt väder fixar vi picknic i butiken istället - en upplevelse i sig
795:- per person för lyxiga wraps. Alkoholfri dryck ingår, minsta bokning 5 pers

Skriv din egen recension
Du recenserar:Bokning - SUP gruppaktivitet
Ditt betyg