SUP Academy - steg 1. För nybörjare

Bokning - SUP gruppaktivitet

Bokning - SUP gruppaktivitet

Under 90 minuters introduktionskurs får du grundläggande kunskaper om utrustningen, säkerhet och paddlingen för att på ett säkert och effektivt sätt paddla själv eller fortsätta din utveckling mot träning eller tävling. På ett roligt och avslappnade sätt får du en riktigt bra helkroppsträning.

Vår instruktör är BSUPA certifierad och lär dig privat, eller i grupp med max 6 elever.

Erfaren tränare

Vår instruktör, Jason Bergin, har under flera år utvecklat sin SUP kurs i Londons krävande vatten. Denna första lektion delas i två delar. En på land och en i vattnet.

Priser

  • Grupplektion: 500kr per person
  • Privatlektion: 990 kr per person

OBS: Tidsbokning görs direkt med instruktören på 076-008 37 80

500,00 kr
På lager
ring för leveranstid

SKU

book.sthlm.SUPacademy.1

Lektionsprogram

Del 1, på land/i butiken: Grundläggande säkerhetsfrågor, utrustningsval, att hitta rätt position på brädan och att förstå rörelsen för ett paddeltag.

Del 2, på brädan i vattnet: Vi sjösätter brädan och får chans att praktisera vad ni lärt er. Ni börjar på knä och hittar så småningom balansen för att resa er upp. När ni börjar känna er bekväma på brädan jobba på paddel och styrteknik. Att trilla i är en del av övningen och ett bra sätt att svalka av sig.


Bra att tänka på

Se till att vara här i god tid så du hinner byta innan vi drar igång. Du får paddel och bräda hos oss i butiken som du bär ner till vår lilla flytbrygga.

Förkunskap

  • Kunna simma 50m med kläder
  • Deltagare under 18 år ska vara i sällskap av målsman

Ta med dig

  • vattenflaska
  • personliga mediciner
  • varmt ombyte och handduk till efter lektionen
  • Kläder att paddla i, gärna i material som ej suger åt sig vatten

Vanliga frågor

Är det svårt, kommer jag att ramla i?
Nej! Att paddla är absolut inte svårt, alla kan göra det. Vi har haft alla möjliga åldrar och massor med människor som bestämt hävdat att de inte kan, men visat sig kunna. Vi kan aldrig garantera dig att du inte ramlar i, men det är inte ofta det händer och vi ser det som en nerv i sporten.
Vad har man på sig när man paddlar?
Beroende på årstid och värme i vattnet så använder vi våtdräkt eller inte. De flesta paddlar i boardshorts/bikini/träningsbyxa/tights, men vi har våtdräkter man kan hyra för 50kr/person.
Vad gör jag med mina kläder och värdesaker?
Du byter om i butikens omklädningsrum och där har du också möjlighet att lämna alla dina saker på hyllplan medan du är ute och paddlar. Men det går inte att låsa in något och man lämnar sina saker med eget ansvar.
Hur håller jag koll på tiden?
Ta gärna med en klocka som tål vatten eller ett vattentätt fodral till mobilen. Annars går det hur bra som helst att hojta till någon på land och fråga om tiden!
Skriv din egen recension
Du recenserar:SUP Academy - steg 1. För nybörjare
Ditt betyg