Jason Bergin SUP Academy - steg 1

Hyr och Paddla SUP i mitt i Stockholm

SUP Kvällspaddling med guide - 90 min

Hyr en SUP till Stockholm Crossing! 25 aug

Hyr en SUP till Stockholm Crossing! 25 aug

Nybörjar lektion (1.5 h)

Max 6 elever I en grupp för att optimera elevens utveckling och tid med instruktören.

Denna introduktionskurs kommer ge dig grundläggande kunskaper om utrustning och paddlingskoncept som behövs för att på ett säkert och effektivt sätt kunna utforska den här härliga sporten!

Er BSUPA kvalificerade instructor Jason Bergin kommer hjälpa er bygga grunden för att kunna ta stand up paddleboardingen till nästa nivå (fortsättnings kurs). Den första delen av lektionen av lektionen kommer handla om hur man väljer rätt utrustning, hitta rätt position på brädan och förstå rörelsen för ett paddeltag.

Nästa steg blir att sjösätta brädan och använda era nya färdigheter på riktigt! Ni börjar på knä och hittar så småning om balanen för att resa er upp. När ni känner er lite hemma på brädan kommer vi börja jobba på forward stroke, sweep stroke och roder tekniker. Att trilla i är en del av övningen och ett bra sätt att svalaka av sig på och bli mer bekväm på brädan! På ett roligt och avslappnade sätt får du en riktigt bra helkroppsträning samtidigt som du får vara ute på vattnet och göra nya bekantskaper!

Grupp lektion - 500 kr per person

Privat lektion- 900 kr per person

Ring för att reservera din plats på 076 008 37 80

500,00 kr
I Lager

SKU

book.sthlm.jason

Bra att tänka på

Se till att vara här i god tid så du hinner byta innan vi drar igång. Du får paddel och bräda hos oss i butiken som du bär ner till vår lilla flytbrygga. Förkunskapskrav; Kunna simma 50m med kläder Vara helt okej fysisk form, fråga gärna om du är osäker! Deltagare under 18 år ska vara i sällskap av målsman Ta med dig ; vattenflaska personliga mediciner varmt ombyte och handduk till efter lektionen Kläder att paddla i, gärna i sportmatrial som ej drar åt sig vatten

Vanliga frågor

Är det svårt, kommer jag att ramla i?
Nej! Att paddla är absolut inte svårt, alla kan göra det. Vi har haft alla möjliga åldrar och massor med människor som bestämt hävdat att de inte kan, men visat sig kunna. Vi kan aldrig garantera dig att du inte ramlar i, men det är inte ofta det händer och vi ser det som en nerv i sporten.
Vad har man på sig när man paddlar?
Beroende på årstid och värme i vattnet så använder vi våtdräkt eller inte. De flesta paddlar i boardshorts/bikini/träningsbyxa/tights, men vi har våtdräkter man kan hyra för 50kr/person.
Vad gör jag med mina kläder och värdesaker?
Du byter om i butikens omklädningsrum och där har du också möjlighet att lämna alla dina saker på hyllplan medan du är ute och paddlar. Men det går inte att låsa in något och man lämnar sina saker med eget ansvar.
Hur håller jag koll på tiden?
Ta gärna med en klocka som tål vatten eller ett vattentätt fodral till mobilen. Annars går det hur bra som helst att hojta till någon på land och fråga om tiden!
Skriv din egen recension
Du recenserar:Jason Bergin SUP Academy - steg 1
Ditt betyg