Click in loop - Release uppgrade

Ozone byter ut en viktig komponent i sin nya Click in chicken loop.

Du kontrollerar lätt ifall du behöver byta del, kika på undersidan utav din loop. Om du har en markerad punkt under så behöver du inte byta denna del. Om du inte har det så hämtar du en gratis i vår butik. Vi kan också skicka den till dig till självkostnadspris för pack och leverans (49kr). Ring oss om du behöver fler än de 3 du kan välja per leverans så ordnar vi det manuellt.

Bytet är supersmidigt, se nedan för instruktioner. Du behöver en 2mm insexnyckel. Ring oss gärna om du blir osäker, eller ta med din bommen in i butiken så fixar vi det åt dig.

49,00 kr
På lager
Lev: Alltid tillgängligt, ring för besked

SKU

OZ.SERVICE-REPLACE

Under en rutinkontroll under tillverkningen har de identifierat att vissa utav låsen för att aktivera och åter stänga chicken-loopen inte har levererats med en tolerans som krävs för att fungera likadant varje gång. Tyvärr är det inte möjligt att veta exakt vilka bommar som levererats med dessa varpå man väljer att byta ut alla lås från bommar som fått detaljer i den drabbade leveransen från underleverantören.

Ladda ner en en PDF som beskriver hur du gör HÄR
Eller se en video som beskriver processen:

Det är viktigt att vi vet vart bommen är köpt. Vi hjälper gärna alla här i Sverige med att byta dessa. Även om de är begagnade bommarna eller köpta på någon resa eller så. Men vi har bara fått det antal utav dessa som vi har sålt bommar. Så för varje person vi hjälper som vi inte sålt till så blir en bom utan denna del i slutet. Därför måste vi veta vart de kommer ifrån så att Ozone kan ersätta de saknade delarna för oss och vi i vår tur kan hjälpa alla kunder.

Mer information:
Tillverkare Surfbussen
Skriv din egen recension
Du recenserar:Click in loop - Release uppgrade
Ditt betyg