El Gouna - Kitesurfa med nära till allt

 • Your custom trip, Join a camp, Learn & develop
 • From: November To: December
 • 4 800,00 kr

I vackra El Gouna i Egypten finns stadig vind, fantastiskt boende & exklusiva Makani beach club. Följ med oss till vår nya destination för vintern.

 • 1 vecka, dubbelrum, helpension, beach pass & transfer: 4800kr/p
Dhangethi - Yogaretreat, relax & SUP

Dhangethi - Yogaretreat, relax & SUP

I El Gouna har du nära till allt. Men först och främst riktigt fina förutsättningar för kitesurf i grunt vatten och med stadig vind. Men kring den inbjudande staden finns så mycket mer att göra. Du kan njuta utav mysiga promenadstråk med bra restauranger, och action med wakepark, gocart, ridning och mycket mer.

El Gouna är alltid en bra destination, en smidig stad med ordning och reda. Vi är själva på plats November & December. Vi tar emot er och finns med på stranden och hotellet där vi varje kväll delar prognoser och tips inför nästa dag. Om ni istället åker när vi inte är på plats så tar våra lokala partners hand om er. Detta är en perfekt plats för att lära sig, långgrunt och fin kiteservice på vårt center.
Du som vill gå nybörjarkurs kan lära dig från början med våra instruktörer, eller ta fortsättningslektioner för att slipa på tekniken.

Kitecamps i vinter

Om du vill vara med på våra camps så bokar du din resa med alla eller några utav dagarna under våra camp-veckor. Under dessa veckor bor vi nära varandra, träffar nya kitekompisar och utmanar varandra på stranden. Du som vill lära dig bokar till lektioner. Här är årets veckor.

 • 2019: 21-28 November
  Klicka för snabbsök: 2019-11-21 - 2019-11-28
Välj tänkt resedatum och sök för att se rumspriserna för resan nedan

Planera din resa

Hurghada
Vi möter dig oavsett tid du landar
Vi släpper av dig oavsett tid du landar

Det är ganska smidigt att resa hit. Det går både charter och reguljär trafik till Hurghada från alla stora svenska städer..

Vi arrangerar din tranfer om du åker med kiteutrustning. (Charterbolagens transfer tar gärna en extra avgift som du måste betala på plats). När du bokat Transfer så möter vi dig på flygplatsen. I transferpriset ingår transport utav en resväska och en kiteväska.

Boka flyg

Närmast är att flyga till Hurghada. Vi rekommenderar att ni bokar en charterstol från tex Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn som brukar kosta ca 4000kr ToR (ibland så lågt som 900kr om du bokar sent, men inga garantier finns för att du får plats). Flygtiden är ca 5 timmar om ni flyger direkt.

Vill ni flyga med lite bättre service så kan ni kontrollera på Seat24 eller på Momondo, de är bra onlinetjänster för flygresor. Läs alltid extra noga om bagagereglerna.
 • 2019: 21-28 November
  Klicka för snabbsök: 2019-11-21 - 2019-11-28

Värt att veta om vårt resmål

Mat som ingår

Vår bokning i El Gouna är all inclusive. Hotellet serverar Frukost, Lunch och middag, plust mellanmål. Barerna håller öppet länge. I vårt paket erbjuds lunchen på stranden till kraftigt rabatterat pris då ni inte äter den på hotellet när ni kitesurfar. På kitestranden finns även möjlighet till andra förfriskningar, öl och drinkar.

Tilläggstjänster

Du som kitar måste boka till ett kitepass som ger dig tillgång till den nya och fräscha Makani beach club. I avgiften ingår utrustningsförvaring, launchhjälp på stranden och räddningsbåt/persona utöver den förberedda stranden.

Det går daglig transfer mellan Hotellet och stranden, och vill du inte passa en sådan så kostar en taxi-transport i Tuc tuc för småpengar.

Boende och boendealternativ under resan

Vi bor på Three corners Rihana Inn som är ett mysigt och familjevänligt hotell som ligger centralt i El Gouna. Härifrån är det nära till allt och smidigt att ta sig till alla aktiviteter. Hotell delar pooler, restauranger och med Rihana Resort, dessutom har du tillgång till båda hotellens flera pooler och sociala områden. Hotellet håller hög standard och erbjuder mysiga rum och fina pooler och ett riktigt bra gym. Vår bokning är all-inclusive och du väljer själv vilken utav de flera restaurangerna och barerna du vill äta på.

Stranden vid hotellet
Mysiga serveringar & cafféer på Rihana Inn & Rihana Resort
Flera Pooler med olika inriktning i El Gouna
Träna dig inför kitesurf på hotellets gym

Väder, vind & övriga förutsättningar för våra aktiviteter

Vindar

Under september till maj så är det kitevindar från ca 6ms under 80% utav alla dagar, över jul och nyår kitar vi ca 70% av dagarna. Kalani beach club ligger långt upp i det område som det surfas i och utanför finns flera kilometer i alla riktningar att kitesurfa på. Det finns foilvänligt djup lagom långt från launch också.

Mer att göra i området

El Gouna har gott om möjligheter för dykning och snorkling och här finns alltid möjlighet för dagsturer med dykbåtar. Men här finns även en stor cable park för wakeboard, gocart, golf, kamelridning, ridning på hästar och flera expedionsmöjligheter i Öknen, med och utan adrenalin.
Om andan faller på så hjälper killarna och tjejerna på anläggningen gärna till. De hittar bra transportlösningar och duktiga guider. Du behöver aldrig gissa några priser, allt görs klart innan du åker.

Titel Bild Beskrivning
Skriv din egen recension
Du recenserar:El Gouna - Kitesurfa med nära till allt
Ditt betyg