El-foil

El-foil skola & butik. Börja köra elektrisk hydrofoil med oss

Att elfoila är att flyga strax ovanför vattenytan, på vingar under vattnet. En frihetskänsla som är svårslagen när man kommit över adrenalinpåslaget och lärt rätt balans och hantera kraften. Hos oss kan du köpa din egen bräda och få råd om vart du kan köra bäst. Ett komplett paket kostar 78 999kr, se sist på sidan.

Elektrisk hydrofoil, elfoil i Stockholm

Vill du få hjälp när du lär dig?

Vi erbjuder ett lektionsbaserat utbildningsprogram för dig som vill börja. De ger en bra introduktion till sporten och du får redan vid första tillfället möjlighet att köra själv. I vår elfoil-skola får du med dig erfarenheten du behöver för att köra själv på ett säkert sätt, för dig och för utrustningen. Vi utbildar i minsta möjliga grupp eller privat och du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga innan du är klar.

Våra erfarna instruktörer lär dig på ett säkert och lyhört sätt. Vi tar inga genvägar för din säkerhet och utbildar efter en transparent modell där även du kan följa din utveckling.


Vill du se, ändra eller lägga till tider?
Du som redan bokat med oss loggar in här

BOKA DINA LEKTIONER

Välj tid för din första session nu på en gång. Efteråt kan du schemalägga fler lektioner om du bokat dem. Du väljer själv hur fort du vill gå fram.

Vädergaranti: Vi påbörjar bara lektioner som vi kan göra på ett säkert sätt. Du väljer ny tid om vi bokar av.

BETALA NU?

Boka dina datum i lugn och ro, betala senast en vecka innan du börjar. Bokningen är bindande och lektionerna måste nyttjas inom två år.

Ändrade planer? Om du får förhinder kan du själv ändra din bokade tid upp till 1 vecka innan bokad lektion.

Bokning elhydrofoil i Stockholm

Äg din egen hydrofoil, köp en utav oss

Med mellan 60 och 90 minuters gångtid hinner du köra slut på dig när du hydrofoilar. Du slipper helt avgaser och du stör ingen. Du tvingar varken på andra ljud eller vågor. En riktigt fin leksak, eller kanske ett sätt att göra miljövänligare utflykter? Oavsett hur du vill köra den så passar den på landstället, i båten eller kanske i lägenheten. Den är smidig att packa ner i sina två inkluderade väskor och komponenterna får lätt plats i bakluckan på bilen. Brädan åker gärna på taket i sin väska. Om du vill ha hjälp så går det bra att komma in i vår butik i Stockholm, eller ringa oss. Då kan vi också berätta varför den är nästan hälften så dyr som andra alternativ som säljs i Sverige.

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Loading ...
Load More ...
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida