Egypten kite-kryssning till Röda havets laguner

  • Join a camp, Learn & develop
  • From: May To: November
  • 8 000,00 kr

Häng med på en lyxig kiteresa till röda havets orörda laguner. Vi styr båten till rätt lagun för varje vindriktning och ser till att allt flyter på...

Vi tar med er på vår jättebåt med besättning och Surfbussen-guide för spotval och kiteskola för den som vill. Vi åker bekvämt i egna rum, eller delat med kompis. Vi har 8 dubbelrum med egen toalett och ombord finns även dykutrustning och bar ifall någon dag har sämre vind.
Allt ingår, även mat och dryck (öl, vin etc köps i baren). Vi hämtar vid flygplatsen, allt ni behöver göra är att dyka upp rätt tid i Hurghada.
Utanför Hurghada finns en skärgård som skapats utav korallrev som rest sig ur haven. De låga öarnas vikar och laguner skapar fint plattvatten och många olika lekplatser för oss kite-bitna. Här ges goda möjligheter till utveckling eller bara fin surf om det räcker bra för dig.

Vårt läger är på en redig safaribåt, här äter vi mat och umgås i kitesurfets tecken. Vi flyttar oss regelbundet för att se nya platser och anpassar vår resa efter vädret. På varje ny strand så har vi med oss personal och räddningsbåt för att ge dig bästa chansen för fantastik kitesurf.

Förutom båtens personal och våra lifters som hjälper till med kitearrangemanget så finns Surfbussens personal för er som vill gå kurser, eller bara för att se till att gänget fort hittar varandra. Vi har också med en lokal kite-guide som kan varenda ö, rev, vågbryt eller plattvatten.

Välj tänkt resedatum och sök för att se rumspriserna för resan nedan

Planera din resa

Hurghada
Landa innan 19:00 på första dagen
Boka återresa tidigast 12:00 på sista dagen

Vi möter dig på flygplatsen. I transferpriset ingår transport utav en resväska och en kiteväska.

Boka flyg

Du flyger till Hurghada och det går både reguljära förbindelser och charterstolar från Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. Räkna med att flyget kostar upp till ca 4000kr ToR (ibland så lågt som 900kr om du bokar sent, men inga garantier finns för att du får plats). Flygtiden är ca 5 timmar om ni flyger direkt.

Vill ni flyga med lite bättre service så kan ni kontrollera på Seat24 eller på Momondo, de är bra onlinetjänster för flygresor. Läs alltid extra noga om bagagereglerna.

Boende och boendealternativ under resan

Vi har hyrt en riktigt fin dykbåt med 8 kabiner som alla har eget badrum. Här ingår frukost, lunch och middag och i baren köper du väldigt rimligt prissatt öl och vin (som är det enda som inte ingår). Rummen har alla två sängplatser och du bestämmer själv om du bor ensam eller med någon annan. När du bokar får du möjlighet att meddela vem du reser med så att ni bor tillsammans.

Väder, vind & övriga förutsättningar för våra aktiviteter

Vi har planerat alla våra kryssningar så att de ligger under tider då det verkligen blåser. Det blåser året om men statistiskt sätt är är tidig höst, och tidig vår så perfekt. Då blåser det massor, det gör det även på sommaren men då brukar vi stanna hemma på Svenska stränder. Vi är ganska långt ut från land så här finns inget i vägen för vinden. Normalvinden ligger för 9m draken, som du kompletterar med en 12a. Ta gärna med hydrofoilutrustningen om du vill, vi kommer ligga på ställen som fungerar riktigt bra för dem med.

Titel Bild Beskrivning
Skriv din egen recension
Du recenserar:Egypten kite-kryssning till Röda havets laguner
Ditt betyg