Kiteskola - vi lär dig

Gå Snowkitekurs i Åre, Stockholm och Vemdalen

Lär dig något nytt - På en dag gör vi dig till snökitare. Kurser varje dag i Åre, Vemdalen & Stockholm. Från 1500kr

Börja kitesurfa på dina villkor på fem orter i Sverige

Börja surfa i Sverige. Med en kite i luften blir svenska stränder den perfekta lekplatsen. Från 1500kr

Lär dig kitesurfa på resan

Zero till hero på en vecka utomlands. Boende, transfer, coachning och kitekurs i en vecka. Från 9500kr.

Kitekurs i Stockholm, Lomma & Göteborg

Vi lär dig kitesurfa. Vår kiteskola följer din utveckling och du får meningsfull träning från första gången vi träffas. Vi anpassar kitekursen till din utveckling, ditt schema och vinden. Vår kitekurs påbörjas i grupp med endast två elever, och du har samma instruktör hela din lektion.

Här finns förslag på tre smidiga sätt att börja kitesurfa!

Våra populära förberedande teorikurser kostar endast 5kr just nu. Det är ett smart sätt att börja. Se nedan.

1. Boka kitelektioner på en gång

Din närmaste instruktör kontaktar dig och börjar planera kursen direkt.

Utbildning med hög kvalité

Välj det antal lektioner du tror du behöver, varje kitelektion är 2timmar & 20minuter. Du har två säsonger att nyttja dem och behövs fler lägger du till bara. Du får använda dem på alla våra skolor, även utomlands!

En lektion, 1 500kr
Introduktion och prova på, vi börjar normalt att flyga en mindre drake och du börjar förstå systemet.
Två lektioner, 2 700kr "endagskurs"
Vi hinner flyga riktig kite och du börjar få kontroll. Du lär dig alla säkerhetsrutiner och tränar bodydragging
(motsvarar kursetiden i traditionell endagarskurs)
Tre lektioner, 3 700kr "helgkurs"
Du har kanske börjat träna med brädan i vattnet, eventuellt försöker du med brädstarter
(rek. minsta antal om du vill börja. Motsvarar ungefär kursetiden i traditionell en tvådagarskurs)
Fyra lektioner 4 500kr
Det är möjligt att du slipar på tekniken med brädstart och powerstrokes på bräda, allt för att försöka hålla jämn fart på vattnet.
Med bästa tänkbara förhållanden hinner man med fyra lektioner på två dagar, men ofta spiller det över i tre.
Fem lektioner, 5 200kr
Vårt mest prisvärda paket ger extra tid. Kanske använder du den på en gång för att fila på något som var svårt, eller så sparar du lektioner tills du fått fler timmar med kiten själv.
Du som bokar fem lektioner får också en bra handbok samt ett par våtdräktsskor som du behåller när du är klar (värde ca 550kr)
Antal lektioner som behövs är individuellt för varje elev. Ovan kan ses som ett exempel för vår vanligaste kund.

2. Börja med teorin

Förbered och få en inblick i sporten med våra teorikurser. Varje onsdag kl 17:00, just nu gratis!

3. Se prylarna och flyg en drake på land

Anmäl dig till våra prova-på kvällar i Malmö och Stockholm. Alltid på en Torsdag.

Boka din lektion på en gång

Köp lektioner och få kontakt med en kiteinstruktör på en gång

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Boka kitekurs i hela Sveriges kiteskola

  Här bokar du dina lektioner. Du får direkt en kontakt med en instruktör nära dig och inför varje lektionspass har vi kontakt för att diskutera vilken strand som passar dagens väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är 2timmar & 20 minuter. Om du går ensam med din instruktör är lektionstiden 1timme och 50 minuter.

  Lektionerna kan genomföras hos alla våra centers i Sverige. Du kan också nyttja dem på någon utav våra resor. Det finns gott om tid, de gäller hela innevarande säsong och nästa.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 2. Boka kitekurs i Stockholm

  Här bokar du dina lektioner när du vill börja i Stockholm. Du får direkt en kontakt en utav våra instruktörer och inför varje lektionspass har vi kontakt för att diskutera vilken strand som passar dagens väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är 2timmar & 20 minuter.

  I Stockholm utbildar vi på den strand som passar dagens väder bäst. Vi möts på stranden. Lektionerna kan också genomföras hos alla våra centers i Sverige. Du kan också nyttja dem på någon utav våra resor. Det finns gott om tid, de gäller hela innevarande säsong och nästa.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 3. Boka kitekurs i Skåne, Lomma & Båstad

  Här bokar du dina lektioner när du vill börja i Skåne, med sikte på stränderna i Lomma eller Båstad. Du får direkt en kontakt en utav våra instruktörer och inför varje lektionspass har vi kontakt för att diskutera vilken strand som passar dagens väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är 2timmar & 20 minuter.

  I Skåne utbildar vi på den strand som passar dagens väder bäst men våra två fasta stränder är Mynningen i Båstad och Habo Ljung i Lomma. Vi möts på stranden.
  Lektionerna kan också genomföras hos alla våra centers i Sverige. Du kan också nyttja dem på någon utav våra resor. Det finns gott om tid, de gäller hela innevarande säsong och nästa.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 4. Boka kitekurs i Göteborg - Varberg

  Här bokar du dina lektioner när du vill börja kita i Halland med omnäjd. Vi siktar på stränderna mellan Stenungsund och Falkenberg. Vi väljer den som passar bäst för din nivå och med vädret. När du bokar får du direkt en kontakt en utav våra instruktörer och inför varje lektionspass har vi kontakt då vi annonserar strand och väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är 2timmar & 20 minuter.

  Du tar dig själv till stranden, vi har med utrustningen.
  Om vi inte hinner med alla dina lektioner här så kan de också genomföras hos alla våra centers i Sverige. Eller så kan du nyttja dem på någon utav våra resor. Det finns gott om tid, de gäller hela innevarande säsong och nästa.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 5. Rating:
  0%
  Dagskurs, Snowkite i Åre

  Börja snowkita när du är i Åre. Boka när du kan, och antal lektioner du vill ha. Vi kontaktar dig i god tid innan för detaljplanering med hänsyn till ditt schema och väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är 2timmar & 20 minuter.

  Vanligen håller vi din första lektion på isen på Åre sjö, men vi kan också välja att flytta till annan plats och då åker vi i samlad trupp dit. Vid de få tillfällen vi inte lyckas genomföra alla lektioner så har du dem innestående. De går att nyttja på alla våra kiteskolor, och på våra resor, det finns gott om tid. De gäller hela innevarande säsong och nästa.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 6. Teori för kitesurf. Kvällskurs Stockholm.
  Varje vecka arrangerar vi en förberedande kitekurs. På en kväll lär du dig teorin och får bättre förutsättningar inför fortsatta lektioner. Allt du lär dig dokumenteras, och du går här ifrån med ett kursintyg. Vi är en av Sveriges två IKO-center och har lagt till egna moment anpassade för surf lokalt i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Du har glädje utav kunskapen oavsett vilken skola ni fortsätter er kurs med.
  ENDAST 5kr just nu, använd kod "kitesurfare" i varukorgen.
  (alla i ett sällskap måste göra sin egen bokning för att ta del av erbjudandet)
  Läs mer
  99,00 kr
 7. Introduktion till kitesurf - träna på land i Stockholm
  Att träna på land gör din kurstid i vattnet mer effektiv. Vi lär dig att hantera utrustningen och börjar lära dig flyga en drake själv. Under 2h och 20minuter påbörjar vi din kiteskolning i grupp med max 7 andra elever samtidigt.

  All erfarenhet har du med dig i fortsatt skolning och du lär dig snabbare i vattnet. Detta är också en perfekt introduktion för dig som är nyfiken på sporten Läs mer

  199,00 kr
Loading ...Load More ...

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
Kiteskola - vi lär dig