Introduktionskurs Stockholm

Introduktionskurs i kitesurf i Stockholm

Boka en prova-på för kitesurf, bli inspirerad och få värdefull information inför en fortsatt kitekarriär

Under två timmar får du en introduktion till kitesurf och får lära känna vår utrustning. Du får en chans att flyga våra mindre drakar och får lära dig att hantera våra surf-drakar inför start och landing.
Utildningen är framtagen för att ge en inblick i sporten, men är också en utmärkt förberedelse för en riktig kurs. Alla moment i träningen kommer du ha glädje av och du kan korta tiden du förbereder inför vattendelen på en fortsatt kurs.

Kursdagbok med certifiering

Certifieringen drar du som fortsätter din skolgång med oss utav. Tillsammans med vår gratis teorikurs så sparar du tid på stranden och vi kan börja din lektion direkt i vattnet.

Plats och väder

Introduktionskursen håller vi på Gärdet i Stockholm. Dagen innan så emailar vi vart vi kommer hålla till mer exakt. Vi tar hänsyn till ifall det regnar mycket eller om det är stor sannolikhet att det är helt vindstilla, i sånt fall ställer vi in.
Om vinden inte dyker upp trots prognosen så kommer kursen att genomföras även utan vind. Då byter vi ut momenten flyga drake, istället koncentrerar vi oss på andra moment. Dessa slipper ni då göra om ni fortsätter er utbildning.

Bekräftelse dagen innan kurs:Du får ett meddelande på email och SMS dagen innan kursen, då bekräftas den och du får rätt adress förmedlad.