Kiteskola - vi lär dig

Gå Snowkitekurs i Åre, Stockholm och Vemdalen

Lär dig något nytt - På en dag gör vi dig till snökitare. Kurser varje dag i Åre, Vemdalen & Stockholm. Från 1500kr

Börja kitesurfa på dina villkor på fem orter i Sverige

Börja surfa i Sverige. Med en kite i luften blir svenska stränder den perfekta lekplatsen. Från 1500kr

Lär dig kitesurfa på resan

Zero till hero på en vecka utomlands. Boende, transfer, coachning och kitekurs i en vecka. Från 9500kr.

Kiteskola i hela Sverige

Vi tar hand om dig från början. I vår kiteskola följer vi din utveckling och du får meningsfull träning från första gången vi träffas. Våra fantastiska instruktörer ger dig den tid du behöver och gör det lätt och tryggt för dig att bli kitesurfare.

Våra populära förberedande teorikurser kostar endast 5kr just nu. Det är ett smart sätt att börja. Se nedan.

Våra skolor, vart vill du börja?

Du väljer själv vart du går dina lektioner, men du kan också boka paketerade kurser på respektive ort.

Välj skola för att se lista på lokala kurser.

Surfbussens kiteskolor i Sverige Kiteskola i Stockholm Kiteskola i Stockholm Kiteskola på Gotland Kiteskola på Gotland Kiteskola Malmö & Båstad Kiteskola kring Göteborg Kiteskola i Åre & Östersund Kiteskola i Vemdalen Kiteskola i Vemdalen

Kursdagbok & certifiering

Personlig kursdagbok för alla kitekurserI din individuella kursdagbok noterar vi din framgång varje gång vi möts. Förutom att ge dig en inblick i din egen utveckling så hjälper det våra instruktörer på andra orter att ta vid i din träning.

Lektioner

Vi utbildar i lektioner om 2h 20 minuter för grupp, eller 1h 50 minuter för privat. Det ger överskådliga träningstillfällen anpassade till våra elevers individuella utveckling samtidigt som vi tar till vara på rätt väder och vind.

Träning & hyra

På våra centers i Stockholm, Malmö och Gotland finns särskilt goda förutsättningar för egen träning. Säkra stränder, instruktörer nära, och möjlighet att hyra utrustning som passar för dagen. Du kan också följa med på en resa, eller kanske en weekend. Vår instruktörer är alltid med!

Köp egen utrustning

När du bestämt dig för att fortsätta får du fantastiska rabatter på utrustningen. Vårt system "Tickets" hjälper dig betala för hela kursen. Med mellan 4000kr och 6000kr i rabatt på komplett kiteutrustning efter kurs får du ofta högre rabatter än kursen kostat!

1. Boka kitelektioner på en gång

Din närmaste instruktör kontaktar dig och börjar planera kursen direkt.

Utbildning med hög kvalité

Välj det antal lektioner du tror du behöver, varje kitelektion är 2timmar & 20minuter. Du har två säsonger att nyttja dem och behövs fler lägger du till bara. Du får använda dem på alla våra skolor, även utomlands!

En lektion, 1 500kr
Introduktion och prova på, vi börjar normalt att flyga en mindre drake och du börjar förstå systemet.
Två lektioner, 2 700kr "endagskurs"
Vi hinner flyga riktig kite och du börjar få kontroll. Du lär dig alla säkerhetsrutiner och tränar bodydragging
(motsvarar kursetiden i traditionell endagarskurs)
Tre lektioner, 3 700kr "helgkurs"
Du har kanske börjat träna med brädan i vattnet, eventuellt försöker du med brädstarter
(rek. minsta antal om du vill börja. Motsvarar ungefär kursetiden i traditionell en tvådagarskurs)
Fyra lektioner 4 500kr
Det är möjligt att du slipar på tekniken med brädstart och powerstrokes på bräda, allt för att försöka hålla jämn fart på vattnet.
Med bästa tänkbara förhållanden hinner man med fyra lektioner på två dagar, men ofta spiller det över i tre.
Fem lektioner, 5 200kr
Vårt mest prisvärda paket ger extra tid. Kanske använder du den på en gång för att fila på något som var svårt, eller så sparar du lektioner tills du fått fler timmar med kiten själv.
Du som bokar fem lektioner får också en bra handbok samt ett par våtdräktsskor som du behåller när du är klar (värde ca 550kr)
Antal lektioner som behövs är individuellt för varje elev. Ovan kan ses som ett exempel för vår vanligaste kund.

2. Börja med teorin

Förbered och få en inblick i sporten med våra teorikurser. Varje onsdag kl 17:00, just nu gratis!

3. Se prylarna och flyg en drake på land

Anmäl dig till våra prova-på kvällar i Malmö och Stockholm. Alltid på en Torsdag.

Boka din lektion på en gång

Köp lektioner och få kontakt med en kiteinstruktör på en gång

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Rating:
  0%
  Dagskurs, Snowkite i Vemdalen - Storhogna

  Börja snowkita när du är i Vemdalen. Boka den dag du kan och om du vill få extra övning en extra lektion samma dag. Vi kontaktar dig i god tid innan för detaljplanering med hänsyn till ditt schema och väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är ca 2 timmar.

  Vanligen håller vi våra lektioner i Storhogna strax öster om Skalet, men vi väljer alltid rätt plats för dagen och du får tydliga instruktioner om vart du ska.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 2. Rating:
  0%
  Dagskurs, Snowkite i Stockholm

  Börja snowkita i Stockholm. Boka den dag du vill gå kurs. Om du vill få extra övning bokar du också en extra lektion samma dag. Vi kontaktar dig i god tid innan för detaljplanering med hänsyn till ditt schema och väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är ca 2 timmar.

  Vanligen håller vi våra lektioner på någon utav Stockholms Isar eller snöklädda fält. Vi väljer alltid rätt plats för dagen och du får tydliga instruktioner om vart du ska.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 3. Boka kitekurs i hela Sveriges kiteskola

  Här bokar du dina lektioner. Du får direkt en kontakt med en instruktör nära dig och inför varje lektionspass har vi kontakt för att diskutera vilken strand som passar dagens väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är 2timmar & 20 minuter. Om du går ensam med din instruktör är lektionstiden 1timme och 50 minuter.

  Lektionerna kan genomföras hos alla våra centers i Sverige. Du kan också nyttja dem på någon utav våra resor. Det finns gott om tid, de gäller hela innevarande säsong och nästa.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 4. Rating:
  0%
  Två-dagars-kurs i Snowkite i Åre, weekend & vardagar

  2 dagar med kiteäventyr när du är i Åre. Sätt av två dagar och välj om du vill ha ett eller två pass om dagen. Våra lektioner planerar vi med hänsyn till väder och din utveckling. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är ca 2timmar.

  Vanligen håller vi din första lektion på isen på Åre sjö, men vi väljer alltid rätt plats för dagen och du får tydliga instruktioner om vart du ska.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 2 700,00 kr
 5. Rating:
  0%
  Två-dagars-kurs i Snowkite i Vemdalen - Storhogna, weekend & vardagar

  2 dagar med kiteäventyr när du är i Vemdalen. Sätt av två dagar och välj om du vill ha ett eller två pass om dagen. Våra lektioner planerar vi med hänsyn till väder och din utveckling. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är ca 2timmar.

  Vanligen håller vi våra lektioner i Storhogna strax öster om Skalet, men vi väljer alltid rätt plats för dagen och du får tydliga instruktioner om vart du ska.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
 6. Rating:
  0%
  Två-dagars-kurs i Snowkite i Stockholm - weekend & vardagar

  2 dagar med en komplett kitekurs. Sätt av två dagar och välj om du vill ha ett eller två pass om dagen. Våra lektioner planerar vi med hänsyn till väder och din utveckling. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är ca 2timmar.

  Vanligen håller vi våra lektioner på någon utav Stockholms Isar eller snöklädda fält. Vi väljer alltid rätt plats för dagen och du får tydliga instruktioner om vart du ska.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 2 700,00 kr
 7. Rating:
  0%
  Dagskurs, Snowkite i Åre

  Börja snowkita när du är i Åre. Boka den dag du kan och om du vill få extra övning en extra lektion samma dag. Vi kontaktar dig i god tid innan för detaljplanering med hänsyn till ditt schema och väder. Vi utbildar i grupp med bara två elever, och varje lektion är ca 2 timmar.

  Vanligen håller vi din första lektion på isen på Åre sjö, men vi väljer alltid rätt plats för dagen och du får tydliga instruktioner om vart du ska.

  Se gärna nedan för planeringshjälp

  Läs mer
  Från 1 500,00 kr
 8. Teori för kitesurf. Kvällskurs Stockholm.
  Varje vecka arrangerar vi en förberedande kitekurs. På en kväll lär du dig teorin och får bättre förutsättningar inför fortsatta lektioner. Allt du lär dig dokumenteras, och du går här ifrån med ett kursintyg. Vi är en av Sveriges två IKO-center och har lagt till egna moment anpassade för surf lokalt i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Du har glädje utav kunskapen oavsett vilken skola ni fortsätter er kurs med.
  ENDAST 5kr just nu, använd kod "kitesurfare" i varukorgen.
  (alla i ett sällskap måste göra sin egen bokning för att ta del av erbjudandet)
  Läs mer
  99,00 kr
Loading ...Load More ...

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
Kiteskola - vi lär dig