Vemdalen

Lär dig Snowkite i Vemdalen

Under vintern erbjuder vi snowkitekurser i Vemdalen. Vi väljer kitespot baserat vinden och din erfarenhet och utbildar med anpassad snökiteutrustning. Du som redan gått kitekurs på vatten kan dra nytta utav våra instruktörer på plats om du vill lära dig tips och tricks för rolig surf i snö, eller för att hyra snökiteutrustning.

Kitekurs i Vemdalen, Skalet, Björnrike eller Klövsjö? Då våra kurser är väderberoende så väljer vi plats dagen innan och meddelar er via SMS och email. Vanligast är att vi håller våra lektioner i Storhogna strax öster om Skalet, men vi väljer alltid rätt plats för dagen. Du behöver kunna ta dig till platsen vi annonserar.

VÅR INSTRUKTÖR

Vår huvudinstruktör heter Emilia. Med härligt humör och gott om energi så blir kursen inte bara lärorik utan också extra rolig. Emilias bakgrund är som kitesurfare och instruktör för kitesurf i Skåne.

Schema Vintern 2019
 • Sportlov: 24-28 feb
 • Vecka 11: 14-17 mars
 • Vecka 13: 28-31 mars

Se gärna kalender och bokning nedan för tid och tillgång.

Certifierad skola för hela Sverige.

- 6 orter i Sverige, sedan 2005
- Läs om vår Kiteskola
-

IKO certifierad kiteskola

Kursdagbok & certifiering

Personlig kursdagbok för alla kitekurserI din individuella kursdagbok noterar vi din framgång varje gång vi möts. Förutom att ge dig en inblick i din egen utveckling så hjälper det våra instruktörer på andra orter att ta vid i din träning.

Fantastiska instruktörer

Alla våra instruktörer är erfarna kitesurfare och certifierade som instruktörer. Vi utbildar engagerat i grupp om max två elever per instruktör, och du har samma instruktör hela din lektion. Våra instruktörer delar sin kiteglädje och bryr sig om din framgång!

VÅRA KITEKURSER

Boka en kitekurs och lär dig kitesurfa med oss. Vi tar hand om dig från början och följer din utveckling. Du får meningsfull träning från första gången vi träffas. Våra paket inkluderar ett antal lektioner där varje är effektiv utbildningstid. Lektionerna gäller inte bara här i Vemdalen, du kan också använda dem på våra andra kitecenter i Sverige eller utomlands.Både sommar och vinter.

Snowkitekurs - tvådagars

Snowkitekurs - tvådagars

3 700,00 kr - 3 lektioner

 • Självständig åkning
 • Slipa på teknik
 • Använd flera typer utav utrustning

Kursplan dagskurs

Du blir självständig och får flera timmar egen åkning. Beroende på din utveckling och vart vi håller kursen så avslutar vi med att slipa på teknik, att lära sig annan typ av utrustning eller så tar vi en utflykt tillsammans.

Kursen ger effektiv utbildningstid 7h i grupp om max två elever. Du har samma samma instruktör i respektive lektion.

LESSON BULLETS!!!!
Snowkitekurs - dagskurs

Snowkitekurs - dagskurs

2 700,00 kr - 2 lektioner

 • Val av plats
 • Kryssa
 • Bli självständig

Kursplan dagskurs

Du blir självgående för fortsatt träning. Grundläggande säkerhetstänk och rutiner, vi lär oss styra draken samt ta hand om utrustningen. Val av plats,

Kursen ger effektiv utbildningstid 2h 20min i grupp om max två elever. Du har samma samma instruktör hela din lektion.

LESSON BULLETS!!!!
Snowkitekurs - halvdag

Snowkitekurs - halvdag

1 500,00 kr - 1 lektion

 • Avancerad introduktion
 • Börjar flyga drake
 • Teori, säkerhet & utrustning

Kursplan halvdagskurs

Här kommer du igång: Grundläggande säkerhetstänk och rutiner, vi lär oss styra draken samt ta hand om utrustningen. Vi glider våra första meter.

Kursen ger effektiv utbildningstid 2h 20min i grupp om max två elever. Du har samma samma instruktör hela din lektion.

LESSON BULLETS!!!!
Se vårt tillgänglighet och boka här.
We can't find products matching the selection.