Vår kiteskola, med kitelektioner i Sverige och på resan

Vi lär dig kitesurfa. I vår egen kiteskola erbjuder vi traditionell utbildning på stranden, men också intensiva lektioner för vattenmomenten och förberedande grupper både för teori och kitekompetens. Vi startade vår kiteskola 2005 och idag finns vår utbildning på 7 orter i Sverige och utomlands.

Sätt igång direkt

Vill du bara komma igång? Det är lätt att börja, här finns tre smidiga sätt att komma igång!

  1. Gå en teorikurser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje onsdag kl 17:00. - Endast 99kr
  2. Anmäl dig till våra prova-på kvällar i Malmö och Stockholm. Sista torsdagen varje månad, kl 18:00-20:00. - Endast 199kr, anmälan krävs.
  3. Köp lektioner och få kontakt med en instruktör på en gång. - Från 1500kr

Kurs eller lektioner?

Hos oss håller vi lektioner i kitesurf, det ger en bättre kiteutbildning.

Vi har märkt att fler fortsätter kitesurfa själva när vi tillåts att anpassa utbildningen till elevens förutsättningar. Du är kanske ovanligt snabb-lärd, eller kanske behövs lite extra tid på något moment… Oavsett din takt dig så skall du få möjlighet att lära dig alla moment i kursplanen för att bli frälst på riktigt och bli en säker utövare. Därför väljer vi att inte hålla traditionella kurser, utan låter dig istället planera lektioner i den takt som du behöver. Hos oss lär du dig precis så mycket som du förmår under din lektionstid!

Anpassade lektioner på 7 orter

På våra sju orter är du välkommen att få hjälp, oavsett vilken nivå du startar från. Du aktiverar dina kitelektioner på någon utav våra lokala kiteskolor eller på våra weekends och kiteresor. Din första instruktör hos oss fungerar också som din kite-mentor som kan hjälpa dig planera dina lektioner eller ta fram ett anpassat utbildningsprogram för dig. Här får du också tips om hur du fortsätter själv efter dina lektioner. Bara i Sverige är vi 8st certifierade instruktörer och vi är stolta över vår höga kvalité. Vi är ett IKO-center, och alla våra elever certifieras.