Kona SUP-bräda Training- Numinous Hybrid

Kona SUP-bräda Training- Numinous Hybrid

Kona SUP Training-Ocean Hybrid

Kona SUP Training-Ocean Hybrid

Kona SUP-bräda Training- Numinous Carbon

Numinous är Svenska Konas flaggskepp för SUP-träning i plattvatten. Förutom att brädan är riktigt snabb, faktiskt den snabbaste vi någonsin testat, så är den också stabil. Kona lägger särskild hänsyn till stabiliteten vilket är utmärkt. Nu kan du gå ner i bredd, eller våga ta i mer. Båda ger högre fart. Däcket är nersänkt så att du kommer nära vattenytan och hela längden på brädan används för vattenlinje.

Du som redan tävlar, eller har höga krav på din träning, är välkommen att testa denna bräda utanför vår butik i sommar.

Beställningsvara

SKU

mag9.675432
Storlek Pris I Lager
 
Leverans direkt
 
ca två veckor, Ring för besked

Kona har tagit klivet in i samma design-process som tävlingsbåtar och bilar har. Med avancerad teknologi simulerar de sina designer och kontrollerar hur nära sina designmål de kommer. De hinner testa hundratals designer innan de tillverkar sin första prototyp. Prototyperna tas sedan fram med avancerad CNC fräsning för att motsvara designen i datorn exakt.

Genom att ta fram så många simuleringar så lär de sig mer om bräddesignen och hur de till nästa design skall förbättra eller förändra den. När de har hittat rätt design så testar de den för att verifiera skrovdesign och detaljer i konstruktionen. Att tillverka första prototypen sent i designprocessen sparar både tid och material och ger en bättre slutprodukt.

Stabilitet

Här i listan finns stabilitets-tal för Numinous, dessa kan jämföras mellan alla Konas modeller. Genom att lägga särskild uppmärksamhet till stabiliteten så går det att gå ner i bredd. Det ger en bättre paddelföring och hållning. I sin tur ger det bättre uthållighet och fart.

Stabilitetstal SUP-brädor

Hydrodynamiskt motstånd

Med sin designmetod har Kona kunna optimera skrovet för att ge en snabbare bräda
1. Ytfriktion. Brädan har minsta möjliga "våt yta" genom en unik design på nos och främre delarna på brädan.
2. Minska vågmotstånd. Genom att förändra vart flytkraften i brädan ligger och i relation till detta arbeta med rocker-linjen så minskas motståndet ytterligare.

Mer information:
Tillverkare Kona
Sporter Stand Up Paddle
Passar för Race
Skriv din egen recension
Du recenserar:Kona SUP-bräda Training- Numinous Carbon
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!