Kona SUP Training-Ocean Hybrid

Kona SUP Training-Ocean Hybrid

Storm SUP - uppblåsbar instegsbräda

Storm SUP - uppblåsbar instegsbräda

Kona SUP Training- Ocean Carbon

Ocean är utvecklad för dig som vill paddla för träning i alla typer utav vatten. Längre distanser, downwinders och sprint utan att du förlorar mycket fart. Som vanligt så har Kona utvecklat en bräda som är "stabilare än den är bred". Du kan gå ner i bredd, eller våga ta i mer vilket ger högre fart. Däcket är nersänkt så att du kommer nära vattenytan. Nosen lyfter brädan ur vattnet om du hamnar fel i en våg, och vattnet rinner bort fort.

Om du ha höga krav på din din bräda så är du välkommen att testa denna bräda utanför vår butik i sommar.

Beställningsvara

SKU

mag9.745632
Storlek Pris I Lager
 
Leverans direkt
 
ca tre veckor, Ring för besked

Kona har tagit klivet in i samma design-process som tävlingsbåtar och bilar har. Med avancerad teknologi simulerar de sina designer och kontrollerar hur nära sina designmål de kommer. De hinner testa hundratals designer innan de tillverkar sin första prototyp. Prototyperna tas sedan fram med avancerad CNC fräsning för att motsvara designen i datorn exakt.

Genom att ta fram så många simuleringar så lär de sig mer om bräddesignen och hur de till nästa design skall förbättra eller förändra den. När de har hittat rätt design så testar de den för att verifiera skrovdesign och detaljer i konstruktionen. Att tillverka första prototypen sent i designprocessen sparar både tid och material och ger en bättre slutprodukt.

Stabilitet

Här i listan finns stabilitets-tal för Ocean-modellerna, dessa kan jämföras mellan alla Konas modeller. Genom att lägga särskild uppmärksamhet till stabiliteten så går det att gå ner i bredd. Det ger en bättre paddelföring och hållning. I sin tur ger det bättre uthållighet och fart.

Stabilitetstal SUP-brädor

Bättre paddling

Med sin designmetod har Kona kunna optimera skrovet för att ge en snabbare bräda
1. Stökigt vatten. Nosen har en försiktig V-form och en del bärighet för att lyfta nosen i vågdalar när man kommer ikapp vågen framför.
2. Med en avrundad och låg nos så får du minsta möjliga luftmotstånd i nosen på brädan. Det gör att brädan går bättre i sidvind och du kan växla mellan sidorna oftare när du paddlar.
3. Minska vågmotstånd. Genom att förändra vart flytkraften i brädan ligger och i relation till detta arbeta med rocker-linjen så minskas motståndet ytterligare.

Mer information:
Tillverkare Kona
Sporter Stand Up Paddle
Passar för Touring, långpaddling
Skriv din egen recension
Du recenserar:Kona SUP Training- Ocean Carbon
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!