SUP Kvällspaddling med guide - 90 min

Hyr och Paddla SUP i mitt i Stockholm

SUP in the morning

SUP Academy - steg 1. För nybörjare

SUP Academy - steg 1. För nybörjare

Häng med på en härlig paddling längs karlbergskanalen! Vi startar i butiken och ger oss av i samlad trupp längs med karlbergs strand. Riktningen beror på vinden, ibland rör vi oss mot stadshuset och andra gånger tar vi oss ut mot Ulvsundasjön! Du behöver inte ha paddlat tidigare för att delta. Vi inleder passet med några tips och tricks på land innan vi ger oss ut på vattnet. När alla hittat balansen på sin bräda paddlar vi iväg på en lagom lång runda.

SUP, paddel och säkerhetsutrustning ingår.

Passet inleds med en kortare introduktion i butiken där vi går igenom grunderna i SUP paddling, säkerhet och svarar på era frågor.
300,00 kr

SKU

book.sthlm.sup-evening
0,00 kr för denna bokning
Antal
Titel Bild Beskrivning

Bra att tänka på

Se till att vara här i god tid så du hinner byta innan vi drar igång. Du får paddel och bräda hos oss i butiken som du bär ner till vår lilla flytbrygga.

Vanliga frågor

Är det svårt, kommer jag att ramla i?
Nej! Att paddla är absolut inte svårt, alla kan göra det. Vi har haft alla möjliga åldrar och massor med människor som bestämt hävdat att de inte kan, men visat sig kunna. Vi kan aldrig garantera dig att du inte ramlar i, men det är inte ofta det händer och vi ser det som en nerv i sporten.
Vad har man på sig när man paddlar?
Beroende på årstid och värme i vattnet så använder vi våtdräkt eller inte. De flesta paddlar i boardshorts/bikini/träningsbyxa/tights, men vi har våtdräkter man kan hyra för 50kr/person.
Vad gör jag med mina kläder och värdesaker?
Du byter om i butikens omklädningsrum och där har du också möjlighet att lämna alla dina saker på hyllplan medan du är ute och paddlar. Men det går inte att låsa in något och man lämnar sina saker med eget ansvar.
Hur håller jag koll på tiden?
Ta gärna med en klocka som tål vatten eller ett vattentätt fodral till mobilen. Annars går det hur bra som helst att hojta till någon på land och fråga om tiden!
Skriv din egen recension
Du recenserar:SUP Kvällspaddling med guide - 90 min
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!