Onewheel +

Onewheel skärmkitt

Onewheel skärmkitt

Ta dig fram överallt, carva varje sväng på väg till jobbet eller till stranden. Onewheel + är nästa generation av den eldrivna bräd-succén med bara ett hjul. Du kan använda den på alla underlag, på stranden, skogsstigar, asfalt och grus. Leksak eller pendling, det är upp till dig - varför inte båda? Räckvidd ca 15km, max hastighet 30km/h. Full-laddat på bara 20 minuter.
16 499,00 kr
I Lager

SKU

OW17-WHEEL+
Futuremotion som gör Onewheel är tyvärr väldigt dålig på att hantera sina leveranser från USA vilket tyvärr drabbar våra kunder. För att göra det så enkelt som det går för er så arbetar vi så här med era order: Du bokas in på nästa leverans som vi har brädor i och du står kvar i kön tills leveransen kommer, men du får när som helst ångra dig om du inte orkar vänta. För närvarande är det ca 3 veckors leveranstid.

Trygg förbokning med faktura
Beställ gärna med faktura som betalningssätt när du går till kassan. Vi aktiverar fakturan först vid leverans. Fram tills dess betalar du ingenting.

Teknisk spec: borstlös hub-motor som också balanserar brädan. Helt nytt sätt att designa motorn gör att den klarar av att hålla hög effekt utan att överhettas. Broms och nedförsbacke laddar batterierna. Ljuset växlar färg så att det alltid lyser rött bakåt, och vitt framåt.

Video

Skriv din egen recension
Du recenserar:Onewheel +
Ditt betyg