Ozone Chrono V2 med bom & linor

Ozones andra version på Chrono, V2, tar med sig mycket utav vad man lärt sig från R1. Här har de tagit fram en kite som vänder sig till åkare som söker allround egenskaper med mycket hög prestanda. Den är lättare att använda och passar mycket bra både på vatten och land. Nya Chrono V2 har blivit stabilare och går snabbare att fylla med luft. Bridles i kiten är numera kapslade, precis som de är i Frenzy eller Summit modellerna och lintrasslet på land har minskat dramatiskt.
De kommer från 7m till 18m vilket gör att de kan passa in i de allra flesta vindar och du kan kombinera den quiver som passar dig bäst.

Kiten kommer i smart ryggsäck, med freeridebom och 25m linor

Ej i lager
SKU
mag100000
Kitestorlek Pris Lager/Färg
Du som kitat en stund kommer snabbt ta till dig Chrono V2. Ett riktigt lättvindsmonster i de stora storlekarna - massor me d tryck, lätta att hoppa med och stabila på ett sätt som vi inte sett bland foilkiter tidigare. Det extra trycket gör att det blir superlätt att kryssa och du kommer garanterat förvånas över hur länge du hänger kvar när du hoppar i lätta vindar.

Men det bästa med Chrono V2 är när det blåser på lite mera:
Plockar du fram en mindre drake när det blåser så kommer du hoppa på ett sätt du inte trodde var möjligt. Poppa hoppen ordentligt så kommer du högre än du är van vid.
Alla storleka passar också riktigt bra med en foilbräda. Förutom att dessa är effektiva som attan så drar du nytta utav hänget när du slår. Du kan lätt hänga i draken hela vägen när du vänder om brädan och dina jippar och slag blir både snabbare och mer effektiva. Vi tror vi kommer se nya rekord i lättvind med Chrono V2 och en bra foilbräda redan till nästa sommar!!

Där du kommer högst i vind är på snön. Med lägre friktion från bräda eller skidor så kommer du högre i slagen än du någonsin tidigare klarat av. Att ta sig långt in i fjällen, eller fort upp på berget går mycket snabbare än med någon annan drake. Draken är från början tillverkad i Ultra-light duk och väger knapp något, trotts den stabila designen. Den bättre förmågan för att fylla draken märker du när det knappt blåser. Nu får du upp draken i mindre vind, och väl där så räcker den relativa vinden långt!

Skriv din egen recension
Du recenserar:Ozone Chrono V2 med bom & linor
Ditt betyg