Paddla & HYRA SUP i Stockholm

Säsongstartpris paddling i maj!

Hyr SUP i Stockholm och paddla i lugna vatten. Välkommen att testa för första gången eller fortsätta träna din paddling i Kungsholmens lugna vatten. Vi hjälper dig igång. Hela aktiviteten är 90 minuter.

    Detta ingår när du ska hyra SUP hos oss på Kungsholmen:
  • Hårda SUP brädor
  • Ställbar & lätt paddel, ca 700gram
  • Leash & flytväst (senare är valfri)
  • Tydliga instruktioner

Du byter om i vårt omklädningsrum i butiken & passet inleds med en introduktion och grundkurs till SUP paddling. Vi behandlar grunderna för Stand Up Paddle board, säkerhet och svarar på era frågor.

Rekommenderad klädsel: Paddla i tränings eller badkläder när det är varmt. Våtdräkt och skor går att hyra för 50kr i butiken om det är kallt.

295,00 kr

SKU

book.sthlm.hyr-sup
0,00 kr för denna bokning
Antal
Title Image Beskrivning

Bra att veta när du hyr SUP

Du paddlar själv och måste kunna simma. Se till att vara här i god tid så du hinner byta innan vi drar igång. Du får paddel och SUP-bräda hos oss i butiken, och bär ner den själv till vår lilla flytbrygga. Du väljer din rutt och paddlar i din egen takt. Varje SUP hyra är 90 minuter och vår genomgång tar ca 10 minuter. Om du redan har paddlat hos oss tidigare så beger du dig ut på en gång.

Vanliga frågor om SUP paddling

Är det svårt, kommer jag att ramla i?
Nej! Stand Up Paddle board är absolut inte svårt, alla kan göra det. Vi har haft alla möjliga åldrar och massor med gäster som hyrt SUP och som bestämt hävdat att de inte kan, men sedan visat sig kunna. Vi kan aldrig garantera dig att du inte ramlar i, men det är inte ofta det händer. Vi ser det som en extra krydda att det faktiskt kan hända, och lite spänning är aldrig fel.
Vad har man på sig när man paddlar?
Beroende på årstid och värme i vattnet så använder vi våtdräkt eller inte. De flesta paddlar i boardshorts/bikini/träningsbyxa/tights, men vi erbjuder också anpassade våtdräkter för SUP-paddling man kan hyra för 50kr/person.
Vad gör jag med mina kläder och värdesaker?
Du byter om i butikens omklädningsrum och där har du också möjlighet att lämna alla dina saker på hyllplan medan du är ute och paddlar. Men det går inte att låsa in något och man lämnar sina saker med eget ansvar.
Hur håller jag koll på tiden?
Ta gärna med en klocka som tål vatten eller ett vattentätt fodral till mobilen. Annars går det hur bra som helst att hojta till någon på land och fråga om tiden!
Skriv din egen recension
Du recenserar:Paddla & HYRA SUP i Stockholm
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!