Paddla & HYR SUP, 90 min

Bokning - SUP grupp

Bokning - SUP grupp

Hyr en SUP-bräda och upplev Stockholms vatten på ett helt nytt sätt. Vi hjälper dig igång, sen paddlar du själv!

- Kvalitetsbräda, under 15kg
- Ställbar paddel i kolfiber, ca 700gram
- Leash (valfritt vid paddling i kanalen)
- Flytväst (rekommenderas men är valfritt)

Passet inleds med en kortare introduktion i butiken där vi går igenom grunderna i SUP paddling, säkerhet och svarar på era frågor.
280,00 kr

SKU

book.sthlm.hyr-sup
0,00 kr för denna bokning
Antal
Title Image Beskrivning

Bra att tänka på

Du måste kunna simma. Se till att vara här i god tid så du hinner byta innan vi drar igång. Du får paddel och bräda hos oss i butiken som du bär ner till vår lilla flytbrygga. Du väljer din rutt själv och paddlar helt i din egen takt!

Vanliga frågor

Är det svårt, kommer jag att ramla i?
Nej! Att paddla är absolut inte svårt, alla kan göra det. Vi har haft alla möjliga åldrar och massor med människor som bestämt hävdat att de inte kan, men visat sig kunna. Vi kan aldrig garantera dig att du inte ramlar i, men det är inte ofta det händer och vi ser det som en nerv i sporten.
Vad har man på sig när man paddlar?
Beroende på årstid och värme i vattnet så använder vi våtdräkt eller inte. De flesta paddlar i boardshorts/bikini/träningsbyxa/tights, men vi har våtdräkter man kan hyra för 50kr/person.
Vad gör jag med mina kläder och värdesaker?
Du byter om i butikens omklädningsrum och där har du också möjlighet att lämna alla dina saker på hyllplan medan du är ute och paddlar. Men det går inte att låsa in något och man lämnar sina saker med eget ansvar.
Hur håller jag koll på tiden?
Ta gärna med en klocka som tål vatten eller ett vattentätt fodral till mobilen. Annars går det hur bra som helst att hojta till någon på land och fråga om tiden!
Skriv din egen recension
Du recenserar:Paddla & HYR SUP, 90 min
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!