SUP in the morning

Bokning - SUP grupp

Bokning - SUP grupp

Hyr och Paddla SUP i mitt i Stockholm

SUP Kvällspaddling med guide - 90 min

Den perfekta starten på dagen. Välkomna sommarmorgonen med en paddeltur med SUP i vackra Karlbergskanalen.


- Onsdagar från 07:00 - 08:00

3 steg för att boka brädor:

  • - välj datum i kalendern
  • - välj antal brädor
  • - markera i tiden!!
nu kan du gå till varukorgen =)

250,00 kr

SKU

book.sthlm.sitm
0,00 kr för denna bokning
Antal
Titel Bild Beskrivning

Paddla varje Onsdag

SUP In The Morning erbjuds på onsdag mellan 07.00-08.00. Vi tar emot med våra duktiga instruktörer som vägleder dig som är ny samt väljer vart vi paddlar anpassat till väder för morgonen. Du får hjälp och tips under hela paddlingen och bestämmer själv vilken takt du vill köra i.

Minsta antal deltagare är 2st. Vid färre bokade så ställer vi in kvällen innan och ni får boka om, alt. pengarna tillbaka.

Vem kan vara med?

ALLA som kan simma kan paddla SUP! Våra SUP:ar är stabila med sin stora volym. Vi har haft kunder från 1 år (med hjälp av mamma och pappa) upp till 70+ och det är inga problem alls.
Vi hjälper alla komma till sin rätt. De som känner sig osäkra på sin balans hjälper vi att börja på knä för att känna in sig. När de är redo reser de sig upp och njuter till fullo.

Det ska ju alltid finnas en liten ”edge” i aktiviteten, så det blir en utmaning. Vi har väldigt få som ramlar i, nästan inga faktiskt. De som blir blöta har oftast självmant valt att kasta sig i för att svalka av sig.

Du som tar paddlingen mer på allvar kan paddla i högre tempo. Det är ganska säkert att du hittar någon som tar rygg på dig, eller kanske någon att ta rygg på, om du vill jobba upp pulsen lite mer.

Skriv din egen recension
Du recenserar:SUP in the morning
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!