Bokning - SUP grupp

Bokning - SUP grupp

SUP Yoga med Sara

SUP Yoga med Sara

SUP in the morning

Få den perfekta starten på dagen. Välkomna sommarmorgonen med en paddeltur med SUP i vackra Karlbergskanalen.


- Lördagar 09:00 - 10:30

3 steg för att boka brädor:

  • - välj datum i kalendern
  • - välj antal brädor
  • - markera i tiden!!
nu kan du gå till varukorgen =)

250,00 kr
SKU
book.sthlm.sitm
0,00 kr för denna bokning
Antal
Titel Bild Beskrivning

Torsdagar & Lördagar

SUP In The Morning erbjuds på torsdag mellan 07.00-08.00 och Lördagar mellan 09.00-10.30. Vi tar emot med våra duktiga instruktörer som vägleder dig som är ny samt väljer vart vi paddlar anpassat till väder för morgonen. Du får hjälp och tips under hela paddlingen och bestämmer själv vilken takt du vill köra i.

Vem kan vara med?

ALLA kan paddla SUP! Våra SUP:ar är stabila med sin stora volym. Vi har haft kunder från 1 år (med hjälp av mamma och pappa) upp till 70+ och det är inga problem alls.
Vi hjälper alla komma till sin rätt. De som känner sig osäkra på sin balans hjälper vi att börja på knä för att känna in sig. När de är redo reser de sig upp och njuter till fullo. Det ska ju alltid finnas en liten ”edge” i aktiviteten, så det blir en utmaning. Vi har väldigt få som ramlar i, nästan inga faktiskt. De som blir blöta har oftast självmant valt att kasta sig i för att svalka av sig.

Du som tar paddlingen mer på allvar kan paddla i högre tempo. Det är ganska säkert att du hittar någon som tar rygg på dig, eller kanske någon att ta rygg på, om du vill jobba upp pulsen lite mer.

Mer information:
Is New Nej
On Sale Nej
Skriv din egen recension
Du recenserar:SUP in the morning
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!