Boka SUP-paddling

Paddla SUP i Stockholm city

Här paddlar du i Stockholm citys lugnaste vatten. Vi hyr ut SUP-brädor och ger dig instruktioner. Förutom egen träning kan du hänga med i gruppträning, Yoga eller andra äventyr kring Kungsholmen. Eller varför inte på någon utav våra SUP-resor.
Utanför butiken ligger Karlbergssjön, och i båda riktningar finns en trevlig kanal att börja paddla i. Här är vattnet stilla även när det blåser, och de få båtar som passerar håller låg fart. I butiken har vi både omklädningsrum & hyllplan där du kan lämna väskan, sedan är det bara några meter till SUP-bryggan.
Din SUP upplevelse blir bättre utav riktigt bra utrustning. Därför har vi valt att erbjuda riktigt bra brädor som ligger stabilt i vattnet och ger en angenäm paddling. Våra paddlar är gjorda i kolfiber och anpassas till din längd. Den låga vikten gör skillnad i varje paddeltag, och den kyler inte händerna.

5 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Paddla & HYR SUP, 90 min
  Hyr en SUP-bräda och upplev Stockholms vatten på ett helt nytt sätt. Vi hjälper dig igång, sen paddlar du själv!

  - Kvalitetsbräda, under 15kg
  - Ställbar paddel i kolfiber, ca 700gram
  - Leash (valfritt vid paddling i kanalen)
  - Flytväst (rekommenderas men är valfritt)

  Passet inleds med en kortare introduktion i butiken där vi går igenom grunderna i SUP paddling, säkerhet och svarar på era frågor. Läs mer
  280,00 kr
 2. Bokning - SUP grupp

  Bjud med firman, kunden eller kompisarna och paddla SUP mitt i Stockholm City. Vi styr upp hela aktiviteten och finns med under paddlingen. Du väljer mellan några populära alternativ som passar många men vi kan också skräddarsy för att passa dina exakta önskemål och tider. Paddlingen inklusive förberedelser och avslut pågår 90 minuter, planera gärna 2 timmar åt hela aktiviteten

  Alla arrangemang bokas direkt med oss via telefon eller email. Du väljer datum och antal som kommer närvara, men du betalar bara en bokningsavgift just nu. Resten betalar du när ni kommer för att paddla. Notera att bokningsavgiften inte betalas tillbaka ifall ni bokar av eller inte dyker upp.

  Pris per person: 390kr. 8 till 25 personer

  Ni betalar på plats, bokningsavgiften dras från kostnaden för hela aktiviteten.

  Läs mer
  1 000,00 kr
 3. SUP in the morning

  Den perfekta starten på dagen. Välkomna sommarmorgonen med en paddeltur med SUP i vackra Karlbergskanalen.


  - Onsdagar från 07:00 - 08:00

  3 steg för att boka brädor:

  • - välj datum i kalendern
  • - välj antal brädor
  • - markera i tiden!!
  nu kan du gå till varukorgen =)

  Läs mer
  250,00 kr
 4. Rating:
  0%
  SUP Kvällspaddling med guide - 90 min
  Häng med på en härlig paddling längs Karlbergskanalen!

  Vi startar i butiken och ger oss av i samlad trupp längs med Karlbergs strand. Riktningen beror på vinden, ibland rör vi oss mot stadshuset och andra gånger tar vi oss ut mot Ulvsundasjön! Du behöver inte ha paddlat tidigare för att delta, men du måste kunna simma.

  Vi inleder passet med en kortare introduktion där vi också pratar om säkerheten. När alla hittat balansen på sin bräda paddlar vi iväg på en lagom lång runda.

  Läs mer
  300,00 kr
 5. Rating:
  0%
  SUP Academy - steg 1. För nybörjare

  Under 90 minuters introduktionskurs får du grundläggande kunskaper om utrustningen, säkerhet och paddlingen för att på ett säkert och effektivt sätt paddla själv eller fortsätta din utveckling mot träning eller tävling. På ett roligt och avslappnade sätt får du en riktigt bra helkroppsträning.

  Vår instruktör är BSUPA certifierad och lär dig privat, eller i grupp med max 6 elever.

  Erfaren tränare

  Vår instruktör, Jason Bergin, har under flera år utvecklat sin SUP kurs i Londons krävande vatten. Denna första lektion delas i två delar. En på land och en i vattnet.

  Priser

  • Grupplektion: 500kr per person
  • Privatlektion: 990 kr per person

  OBS: Tidsbokning görs direkt med instruktören på 076-008 37 80

  Läs mer
  500,00 kr
Loading ...Load More ...

5 Varor

Per sida
Fallande ordning
Boka SUP-paddling