Boka SUP-paddling

Paddla SUP i Stockholm city

Här paddlar du i Stockholm citys lugnaste vatten. Vi hyr ut SUP-brädor och ger dig instruktioner. Förutom egen träning kan du hänga med i gruppträning, Yoga eller andra äventyr kring Kungsholmen. Eller varför inte på någon utav våra SUP-resor.
Utanför butiken ligger Karlbergssjön, och i båda riktningar finns en trevlig kanal att börja paddla i. Här är vattnet stilla även när det blåser, och de få båtar som passerar håller låg fart. I butiken har vi både omklädningsrum & hyllplan där du kan lämna väskan, sedan är det bara några meter till SUP-bryggan.
Din SUP upplevelse blir bättre utav riktigt bra utrustning. Därför har vi valt att erbjuda riktigt bra brädor som ligger stabilt i vattnet och ger en angenäm paddling. Våra paddlar är gjorda i kolfiber och anpassas till din längd. Den låga vikten gör skillnad i varje paddeltag, och den kyler inte händerna.

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Paddla & HYR SUP, 90 min
  Hyr en SUP-bräda och upplev Stockholms vatten på ett helt nytt sätt. Vi hjälper dig igång, sen paddlar du själv!

  - Kvalitetsbräda, under 15kg
  - Ställbar paddel i kolfiber, ca 700gram
  - Leash (valfritt vid paddling i kanalen)
  - Flytväst (rekommenderas men är valfritt)

  Passet inleds med en kortare introduktion i butiken där vi går igenom grunderna i SUP paddling, säkerhet och svarar på era frågor. Läs mer
  250,00 kr
 2. Bokning - SUP grupp

  Bjud med firman, kunden eller kompisarna och paddla SUP mitt i Stockholm City. Vi styr upp hela aktiviteten och finns med under paddlingen. Du väljer mellan några populära alternativ som passar många men vi kan också skräddarsy för att passa dina exakta önskemål och tider. Paddlingen inklusive förberedelser och avslut pågår 90 minuter, planera gärna 2 timmar åt hela aktiviteten

  Alla arrangemang bokas direkt med oss via telefon eller email. Du väljer datum och antal som kommer närvara, men du betalar bara en bokningsavgift just nu. Resten betalar du när ni kommer för att paddla. Notera att bokningsavgiften inte betalas tillbaka ifall ni bokar av eller inte dyker upp.

  Pris per person: 390kr. 8 till 25 personer

  Ni betalar på plats, bokningsavgiften dras från kostnaden för hela aktiviteten.

  Läs mer
  1 000,00 kr
 3. Rating:
  0%
  SUP Yoga med Sara

  Boka SUP-Yoga mitt i Stockholm den och den 16/8 och 22/8 kl: 18:30 med Sara.

  Här byter vi yogamattan mot en SUP-bräda (Stand Up Paddle board) utanför karlsbergsslott i solnedgången. Att utföra olika yogaövningar på vattnet tillför extra moment av både fokus och balans. SUP-yogan sammanför både en surf- och yogakultur, det bästa från två träningsformer. Själva brädan utgör en fantastisk yogamatta som guppar på vattnet. Rörelserna är enkla och grundläggande men utmanar ändå deltagarnas styrka tack vare balansen.

  Du behöver inte ha några förkunskaper om varken SUP eller Yoga för att kunna delta på passet!

  Läs mer
  295,00 kr
 4. Rating:
  0%
  SUP Kvällspaddling - Kungsholmen runt
  Häng med på en härlig långpaddling runt kungsholmen! Vi startar i butiken och ger oss av i samlad trupp genom lummiga kanaler, förbi stadshuset och över guppiga vatten vid Norrmälarstand! Paddlingen tar ca 2h 30min och passar dig som paddlat någon gång tidigare. Du kan se fram mot en lagom utmanande runda!

  SUP, paddel och säkerhetsutrustning ingår.

  Passet inleds med en kortare introduktion i butiken där vi går igenom grunderna i SUP paddling, säkerhet och svarar på era frågor.
  OBS: du behöver känna dig trygg med din paddling. Om du inte paddlat två-tre gånger eller gått en kurs tidigare så bör du börja med någon utav våra andra turer.
  Läs mer
  310,00 kr
 5. Rating:
  0%
  SUP Kvällspaddling med guide - 90 min
  Häng med på en härlig paddling längs karlbergskanalen! Vi startar i butiken och ger oss av i samlad trupp längs med karlbergs strand. Riktningen beror på vinden, ibland rör vi oss mot stadshuset och andra gånger tar vi oss ut mot Ulvsundasjön! Du behöver inte ha paddlat tidigare för att delta. Vi inleder passet med några tips och tricks på land innan vi ger oss ut på vattnet. När alla hittat balansen på sin bräda paddlar vi iväg på en lagom lång runda.

  SUP, paddel och säkerhetsutrustning ingår.

  Passet inleds med en kortare introduktion i butiken där vi går igenom grunderna i SUP paddling, säkerhet och svarar på era frågor. Läs mer
  290,01 kr
 6. Rating:
  0%
  Jason Bergin SUP Academy - steg 1

  Nybörjar lektion (1.5 h)

  Max 6 elever I en grupp för att optimera elevens utveckling och tid med instruktören.

  Denna introduktionskurs kommer ge dig grundläggande kunskaper om utrustning och paddlingskoncept som behövs för att på ett säkert och effektivt sätt kunna utforska den här härliga sporten!

  Er BSUPA kvalificerade instructor Jason Bergin kommer hjälpa er bygga grunden för att kunna ta stand up paddleboardingen till nästa nivå (fortsättnings kurs). Den första delen av lektionen av lektionen kommer handla om hur man väljer rätt utrustning, hitta rätt position på brädan och förstå rörelsen för ett paddeltag.

  Nästa steg blir att sjösätta brädan och använda era nya färdigheter på riktigt! Ni börjar på knä och hittar så småning om balanen för att resa er upp. När ni känner er lite hemma på brädan kommer vi börja jobba på forward stroke, sweep stroke och roder tekniker. Att trilla i är en del av övningen och ett bra sätt att svalaka av sig på och bli mer bekväm på brädan! På ett roligt och avslappnade sätt får du en riktigt bra helkroppsträning samtidigt som du får vara ute på vattnet och göra nya bekantskaper!

  Grupp lektion - 500 kr per person

  Privat lektion- 900 kr per person

  Ring för att reservera din plats på 076 008 37 80

  Läs mer
  500,00 kr
 7. Rating:
  0%
  Hyr en SUP till Stockholm Crossing! 25 aug

  Lördagen den 25:e augusti går Stockholm Crossing av stapeln!

  Det är ett race runt kungsholmen som lämpoar sig både för nybörjare och inbitna paddlare! Här är alla farkoster för stående paddling välkomna och målet är framför allt att försöka paddla hela sträckan ståendes.

  Fina priser kommer att lottas ut bland alla registrerade deltagare och ett specifikt pris går till den eller de som plockar upp mest skräp ur vattnet på vägen. Snabbaste tid kommer också att uppmärksammas och registreras.

  Gemensam start sker kl. 13.00. Vätskekontroll kommer att finnas hos Surfbussen i Karlbergskanalen efter ungefär halva sträckan. Totala sträckan är knappt 9 km. Vid start måste man ha leash/fångrem. Är man under 18 år skall man också ha flytväst på sig.

  Anmälan sker till [email protected] Årets deltagande är kostnadsfritt! Istället får ni gärna ge ett bidrag till WWF/Rädda Östersjön. Med reservation för ändringar.

  Här kan du som inte redan har en egen SUP hyra en bäda till eventet! vi levererar och hämtar brädan vid start/mål i Rålis!

  Läs mer
  299,98 kr
Loading ...Load More ...

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
Boka SUP-paddling