Boka SUP-paddling

Paddla SUP i Stockholm city

Välkommen till oss för att paddla SUP. Här får du fin service och en fantastisk upplevelse på en utav Stockholms absolut lugnaste vatten. Ta gärna med dig en kompis och hyr SUP tillsammans. Eller gör det till ett träningspass som heter duga, att paddla SUP ger bra core-träning och du kan själv välja vilken puls du vill ligga i.

Dropin eller förboka? När du förbokar din tid så slipper du vänta, dessutom är det lite billigare för dig. Vårt bokningsschema är uppdaterat och du kan boka tätt inpå om du vill. Men om du inte hinner så kan du chansa på vår dropin paddling också.

Hyra SUP eller boka gruppaktivitet

Du som vill paddla utan ledare, själv eller med kompisar kan boka flera SUP-brädor. Ni får en kort introduktionskurs och övar själva efteråt. Om ni vill att vi följer med så erbjuder vi SUP-paddling som gruppaktivitet med och utan tävlingsinslag. Då finns vi med under hela aktiviteten.

Lugna vatten för Stand Up Paddle board

Vi utgår ifrån vår brygga vid Karlbergssjön, precis utanför butiken. I båda riktningarna smalnar kanalen fort av och det finns gott om spännande att se oavsett åt vilket håll du börjar. Här är vattnet stilla även när det blåser, och de få båtar som passerar håller låg fart.

Boka din SUP paddling i Stockholm här:

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
 1. Hyra SUP i Stockholm, Paddla SUP Stockholm. SUP på Kungsholmen
  -15%
  Betyg:
  100%
  Paddla & HYRA SUP i Stockholm
  tidigare 295,00 kr Specíalpris 250,00 kr
Loading ...Load More ...
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Boka SUP-paddling