presentkort

Presentkort för surf

Vill du ge en present till någon som surfar, eller kanske någon som borde? Då är våra presentkort ett bra alternativ. Vi är Sveriges största kiteskola så det är aldrig långt att ta sig för att gå en kitekurs & I Stockholm och Lomma paddlar vi SUP.

Vi skickar produkter för SUP, Surf och Kitesurf i hela Sverige och varje vinter gör vi minst 8 gruppresor... Det finns många möjligheter att få bra surf hos oss, och du kan ge bort den möjligheten.

Så här fungerar det

Välj typ utav presentkort nedan: SUP paddling, kitekurser, resor eller produkter
Välj belopp, samt hur du vill ha det levererat: Elektroniskt skickas samma dag. Pappersformatet tar ca 4 dagar för att komma fram med brev.

Snygga dokument att ge bort

Du som väljer pappersleverans får ett brev med presentkortet. Ett inspirerande dokument tryckt på kraftigt papper. Om du vill ha det i pappersformat så kommer det en PDF med email och du kan skriva ut det själv.

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Presentkort Produkter

  Surf-pryl-glädje att ge bort! Den perfekta presenten väljer man själv. Med våra presentkort får din jubilar möjlighet att välja anpassad utrustning för riktigt bra surf. Och vi finns här och hjälper till med valen om det behövs. Presentkortet gäller i 1 år.

  Välj hur du vill ha det levererat. Elektroniskt skickas samma dag. Pappersformatet är snyggt, men tar ca 4 dagar för att komma fram med brev.

  Läs mer
  0,00 kr
 2. Presentkort Kitekurs
  Presentkort för dig som vill ge bort en kitekurs.

  Välj antal lektioner du vill ge bort. Lektionerna genomförs enligt Surfbussens heltäckande program och mottagaren bestämmer själv vilken skola och när hen vill gå. Presentkortet gäller i två år och på alla våra orter och resor.

  Välj hur du vill ha det levererat. Elektroniskt skickas samma dag. Pappersformatet är snyggt, men tar ca 4 dagar för att komma fram med brev. I pappersleveransen får man även med vår kursdagbok på en gång. Läs mer
  1 500,00 kr
 3. Rating:
  0%
  Presentkort SUP

  Ge bort en upplevelse på Stockholms eller Lommas vatten. SUP-paddling för två personer inklusive introduktion. På 90 minuter hinner dina jubilarer kännas sig trygga på brädan och utmana sig precis så mycket som passar dem. Presentkortet gäller i 1 år.

  Välj hur du vill ha det levererat. Elektroniskt skickas samma dag. Pappersformatet är snyggt, men tar ca 4 dagar för att komma fram med brev.

  Läs mer
  500,00 kr
Loading ...Load More ...

3 Varor

Per sida
Fallande ordning