Prolimit Våtdräkt - Fusion 5/3

FUSION är Prolimits svar på Volkswagen bland våtdräkter. Här får du en riktigt fin dräkt som är helt tät och följsam och håller som den ska, men med uppmärksamhet för plånboken. Fusion fungerar superbra för dig som vill ha en varm dräkt när du kitar, vindsurfar eller kör wakeboard. För att ge rätt värme kommer den i 5/3mm och är utrustad med fleeze firewall på bröst och rygg samt en vattenbarriär innanför dragkedjan.
2 399 kr
I Lager
SKU
MAG16.938018
Storlek Pris
S2 399 kr
M2 399 kr
L2 399 kr
XL2 399 kr
Ett bra mönster gör att våtdräkten sitter toppenbra för de flesta ytsporter. Dessutom blir också att sömmarna färre vilket gör att den också håller längre. Den passar lika bra till kitesurfing, vindsurfing och vatteskoteroch håller länge.
Den har enkelneoprene på bröst och rygg för maximal värme och dubbelneoprene där dräkterna slits för maximal hållbarhet. Prolimits neoprene Airflex 2 och Airflex 1 gör dräkten riktigt följsam. Benen håller ute spray med den enklaste, men alldeles fantastiska, lösningen med ett kardborreband kring ankeln.
Dräkten är limmad och därmed helt vattentät. Blixtlåset är vattenhindranden och det vatten som kommer in dräneras på rygg och vid anklar. Under blixtlåset sitter en intern kappa.
Detta är den perfekta dräkten till som är en weekend warrior och vill ha en bra dräkt som du enkelt tar dig i och ur. På köpet så ser du lika cool ut som Nick Jacobsen.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Prolimit Våtdräkt - Fusion 5/3
Ditt betyg