Prolimit Nordic Drysuit | skal-torrdräkt med luva

En riktigt avancerad torrdräkt för dig som vill variera din värme från höst till vår. Skaldräkt med fyra lagers membran. Det ger en bekväm och lätt konstruktion och du bestämmer vilken värme du behöver genom att variera lagren närmast huden. Dräkten passar för vind och kitesurf i tuffaste vintern. Men även för dig som vill byta om bekvämt före och efter surfet.

Annat som kan nämnas är att tätning för ankel, handleder och hals är anpassat för surf och sporter med mycket rörlighet. Dräkten har internt bälte kring midjan, knäskydd som tål rejält med stryk, är helt tejpad, har borttagbar hood. Just ja, en extra dragkedja gör det lättare att ta en kiss-paus :)

Första fem dräkterna säljs med introduktionsrabatt om 1000kr. Passa på!

5 999 kr
I Lager
SKU
MAG18.197983
Storlek Pris
S5 999 kr
M5 999 kr
L5 999 kr
XL5 999 kr
XXL5 999 kr
Bra saker att tänka på när du köper torrdräkt. Det finns många på marknaden så det kan vara lätt att råka köpa en som inte fungerar. Här är några tips som gör det lättare. - Om du använder sele, se till att dragkedja eller andra hårda detaljer inte finns där den sitter.
- Du som gör något som höjer din värme i perioder, eller kanske får dig att svettas, behöver en dräkt som andas. PVC, neoprene etc andas inte och passar därför bättre i lugnare aktiviteter.
- Om du vill ha maximal rörlighet så skall du inte välja en torrdräkt, utan snarare en bra torr våtdräkt. Om du ändå vill ha en vanlig torrdräkt så bör du undvika neoprene eller tjockare plast-material. Bäst är att känna efter.
- Dräkter som inte passar alls för surf är tex de som inte andas, dräkter med diagonal dragkedja på magen, dräkter i neoprene. Du som fotar eller kör båt etc kan däremot med fördel välja några utav dessa konstruktioner.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Prolimit Nordic Drysuit | skal-torrdräkt med luva
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!