Egypten kite-kryssning till Röda havets laguner

 • Join a camp, Learn & develop
 • From: March To: November
 • 8 498,00 kr

Häng med på en lyxig kiteresa till röda havets orörda laguner. Vi styr båten till rätt lagun för varje vindriktning och ser till att allt flyter på...

Kiteresa till Egyptens bästa plattvatten

Hamata - fantastisk kitesurf

Familjeveckan på Dhangethi, Maldiverna

Familjeveckan på Dhangethi, Maldiverna

Vi tar med er på vår jättebåt med besättning och Surfbussen-guide för spotval och kiteskola för den som vill. Vi åker bekvämt i egna rum, eller delat med kompis. Vi har 8 dubbelrum med egen toalett och ombord finns även dykutrustning och bar ifall någon dag har sämre vind.
Allt ingår, även mat och dryck (öl, vin etc köps i baren). Vi hämtar vid flygplatsen, allt ni behöver göra är att dyka upp rätt tid i Hurghada.
Utanför Hurghada finns en skärgård som skapats utav korallrev som rest sig ur haven. De låga öarnas vikar och laguner skapar fint plattvatten och många olika lekplatser för oss kite-bitna. Här ges goda möjligheter till utveckling eller bara fin surf om det räcker bra för dig.

Vårt läger är på en redig safaribåt, här äter vi mat och umgås i kitesurfets tecken. Vi flyttar oss regelbundet för att se nya platser och anpassar vår resa efter vädret. På varje ny strand så har vi med oss personal och räddningsbåt för att ge dig bästa chansen för fantastik kitesurf.

Förutom båtens personal och våra lifters som hjälper till med kitearrangemanget så finns Surfbussens personal för er som vill gå kurser, eller bara för att se till att gänget fort hittar varandra. Vi har också med en lokal kite-guide som kan varenda ö, rev, vågbryt eller plattvatten.

  Välj ett utav våra camps eller boka egna datum

 • 2020-03-11 - 2020-03-18
 • 2020-04-23 - 2020-04-30

Eller sök på dina egna datum nedan

Välj tänkt resedatum och sök för att se rumspriserna för resan nedan

Planera din resa

Hurghada
Landa innan 19:00 på första dagen
Boka återresa när som helst sista dagen

Vi möter dig på flygplatsen. I transferpriset ingår transport utav en resväska och en kiteväska.

Boka flyg

Du flyger till Hurghada och det går både reguljära förbindelser och charterstolar från Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. Räkna med att flyget kostar upp till ca 4000kr ToR (ibland så lågt som 900kr om du bokar sent, men inga garantier finns för att du får plats). Flygtiden är ca 5 timmar om ni flyger direkt.

Turkish airlines har riktigt bra flyg just nu. Tiderna är lite obekväma, men det är den billigaste lösningen och tar bara 2 timmar mer än charter. Boka med dessa ankomsttider: Ankomst tidig morgon den första dagen. Avgång tidig morgon på den sista dagen. (vi ligger i hamn sista natten så du kommer med flyget!). Alternativt så förlänger du resan några dagar, vi hjälper dig fixa plats på stranden och hotellnätterna du behöver.

Vill ni flyga med lite bättre service så kan ni kontrollera på Seat24 eller på Momondo, de är bra onlinetjänster för flygresor. Läs alltid extra noga om bagagereglerna.

  Välj ett utav våra camps eller boka egna datum

 • 2020-03-11 - 2020-03-18
 • 2020-04-23 - 2020-04-30

Eller sök på dina egna datum nedan

Boende och boendealternativ under resan

Vi har hyrt en riktigt fin dykbåt med 8 kabiner som alla har eget badrum. Här ingår frukost, lunch och middag och i baren köper du väldigt rimligt prissatt öl och vin (som är det enda som inte ingår). Rummen har alla två sängplatser och du bestämmer själv om du bor ensam eller med någon annan. När du bokar får du möjlighet att meddela vem du reser med så att ni bor tillsammans.

Väder, vind & övriga förutsättningar för våra aktiviteter

Vi har planerat alla våra kryssningar så att de ligger under tider då det verkligen blåser. Det blåser året om men statistiskt sätt är är tidig höst, och tidig vår så perfekt. Då blåser det massor, det gör det även på sommaren men då brukar vi stanna hemma på Svenska stränder. Vi är ganska långt ut från land så här finns inget i vägen för vinden. Normalvinden ligger för 9m draken, som du kompletterar med en 12a. Ta gärna med hydrofoilutrustningen om du vill, vi kommer ligga på ställen som fungerar riktigt bra för dem med.

Title Image Beskrivning
Kundrecensioner
 1. Helt suveränt
  Omdömme
  100%
  Det här är utan tvekan den bästa kite-resan jag åkt på och den slog även liknande resor jag gjort för dykning.

  Spotsen vi åkte runt på var helt fantastiska - stora ytor, utrymmen att kryssa mellan öar och en väldigt vacker omgivning med stora berg i horisonten åt två håll. Oljeplattformarna runt

  Utav

  Publicerat den

 2. Magiskt
  Omdömme
  100%
  Allt får toppbetyg

  Utav

  Publicerat den

 3. Episk kiteresa
  Omdömme
  100%
  Denna resa var bland det bästa jag vart med om!!
  En väl planerad resa och grymt trevlig o hjälpsamma besättning.
  Spots med grymt härligt turkost plattvatten o rätt vind förhållanden planerades noga efter hand vad Eolus hade att erbjuda. Laguner dit man normalt aldrig kan drömma om att få kita kri

  Utav

  Publicerat den

 4. Grymt!
  Omdömme
  100%
  Trots att vinden inte helt var med oss alla dagar denna gång var detta en resa i toppklass! Som vanligt superorganisation från Surfbussen, fantastisk båt och måltider, ett supergäng att hänga med där ”båtkonceptet” frambringar en härlig familjekänsla! Fantastiska miljöer och möjligheter till andra a

  Utav

  Publicerat den

 5. Magiska spots
  Omdömme
  100%
  Kite i kristallklart plattvatten i magiska omgivningar. Boende på rymlig båt med riktigt proffsig och glad besättning. Härlig blandning av deltagare som alla brinner för samma sak. Kommer garanterat tillbaka.

  Utav

  Publicerat den

 6. Magiskt!
  Omdömme
  100%
  Helt fantastisk resa med trevliga människor, god mat, fin kiting, roliga utflykter, schyst häng, bekväm båt, mycket tid att lära sig bli bättre på att surfa.
  En resa jag gärna gör om!
  Tack!

  Utav

  Publicerat den

 7. Bästa resan!
  Omdömme
  100%
  Kan bara ge den här resan högsta betyg. Väldigt bra organiserad. Inget krångel, inget strul, bara kul! Bra idé att resa på en båt till svårtillgängliga öar istället för att trängas på ett överfullt kitecenter. Gänget som reste var bland de trevligaste jag har träffat. Mycket gemensamma intressen och

  Utav

  Publicerat den

 8. Fantastik vecka på Röda havet!
  Omdömme
  100%
  Kitekryssningen överträffade mina förväntningar på alla plan. Fin båt med bra boende, mycket god mat och perfekt service. Bra organisation och guidening till grymma kitespots. Kul att testa olika kites, brädor och foils. Stort utbud av aktiviteter även dagar då vinden droppade. Jag kommer aldrig gl

  Utav

  Publicerat den

 9. Mycket trevlig resa
  Omdömme
  100%
  Resa och transfer fungerade bra. Båten höll hög klass och var bekväm. Bra service ombord och maten var mycket bra. Vi hade fint väder hela veckan, men bra vinden hade vi huvudsakligen de tre första dagarna. Vi kunde kita alla dagar, men på slutet kunde man bara kita down wind (så vida man inte använ

  Utav

  Publicerat den

 10. 10 av 10 - Detta gör jag om!
  Omdömme
  100%
  -Bra båt
  -Schysst personal
  -Fantastisk mat
  -Grymma spots
  -Skönt folk och bra häng
  -Organiserat i minsta detalj

  Utav

  Publicerat den

 11. Sol, vind & vatten
  Omdömme
  100%
  Fantastisk resa med bra crew, god mat, plattvatten och stora vågor.
  Den resan kommer jag att göra igen.

  Utav

  Publicerat den

Skriv din egen recension
Du recenserar:Egypten kite-kryssning till Röda havets laguner
Ditt betyg