Resor för kite, sup & yoga

Kiteresor, SUP & Yoga - i Sverige och utomlands

Åk med oss på våra resor där allt är fixat. Vi arrangerar resepaket & gruppresor till när och fjärran och snabba quick-fix mitt i Stockholm eller weekends i Sverige. Vi åker bara till fantastiska destinationer och rätt tid på året för sporten. Vi har löst all logistik, du behöver bara dyka upp!

Reseschema för skol- & gruppresor

Vi arrangerar gruppresor till någon utav våra favoritstränder under hela vintern. Med på resan finns våra svenska guider som hjälper få ut det mesta utav dina dagar på stranden. För dig som vill gå kitekurs så erbjuder vi nybörjar- och fortsättningskurser som tillägg till alla våra kiteresor.

Här finns våra gruppresor i datumordning, börja planera redan nu!

Du kan också hoppa över schemat och boka med helt egna datum.


Januari


Februari


Mars

Kitecamp i Hamata. Bästa kitesurfet i Egypten

Kite - Egypten kitecamp

Hamata kitecamp, 6-14 mars: Skönt häng vid bästa plattvattnet i regionen. Perfekta resan för att bli kitesurfare också. Mer info
från 4999kr p/p i delat rum

Kitemeet utforskarcamp i Vemdalen

Snowkite - Storhogna explore

15-17 mars:Ny resa för året går av stapeln samtidigt som Storhogna snowkitemeet. En snowkite-downwind resa med dagliga utflykter, kombinerat med kite-meet häng!
från 4999kr p/p i delat rum

Bokning öppnar inom kort


April


Maj

Planera din egen resa

Du som vill åka egna datum kan välja bland våra destinationer. Vi har en vindsäker plats att besöka hela året. Kika nedan.

Vi arbetar med att lägga upp vinterns och vårens reseprogram. Kom gärna tillbaka snart.

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
  1. Rating:
    0%
    Zanzibar. Kiteresa
    Här kitar vi i en lagun ett stenkast från vårt boende. På Zanzibar är det ca 30 grader i luften och lika varmt i vattnet, året runt. Vi håller till precis söder om kända kitestranden Paje. Här har vi en lika fin lagun, men nästan tomt på andra kitare. I januari/februari är det den bästa tiden för oss kitesurfare då det blåser mest hela tiden. Läs mer
    8 000,00 kr
Loading ...Load More ...

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Resor för kite, sup & yoga