SUP med hunden - introduktionskurs till vatten

SUP med hunden - introduktionskurs till vatten

WakeFoil - i Stockholm!

WakeFoil - i Stockholm!

Säsongskort SUP 2022

Surfbussens säsongskort 2021

Vill du ut och SUP-paddla en massa men inte vill eller kan köpa din egna utrustning, då är säsongsortet perfekt för dig!

Vårt säsongskort på SUP öppnar upp för obegränsad SUP paddling kring Kungsholmens fina vatten. Träningspass som ingår är populära SUP in the morning, och våra Yogapass (OBS. Ej Workshops)
Vi har unika förutsättningar för paddling hos oss, riktigt bra brädor och paddlar. Ombytesrum och dusch, massor mer schemalagda pass och utmätta träningsbanor. Dessutom finns här Stockholms lugnaste vatten med direkt anknytning till smala kanaler, eller stora vatten som Riddarholmen.Vi tycker helt enkelt att vi har bästa förutsättningarna för regelbunden träning med SUP och nu gör vi det tillgängligt i pris också. Du kan själv välja hur du vill SUP:a, kanske tränar du inför tävlingar, crosswater, fitness eller så är du bara ute efter en "promenad" på vattnet.

Skaffa presentkort här online eller kom in till vår butik så hjälper vår personal er på plats!

Ps. Riktigt bra present till kompisen, föräldern eller partners som skulle må bra av att komma ut på vattnet och paddla lite oftare!

3 000,00 kr
På lager
ring för leveranstid

SKU

Säsongskort SUP 2021
Mer information:
Tillverkare Surfbussen
Skriv din egen recension
Du recenserar:Säsongskort SUP 2022
Ditt betyg