Kona Molokai 9'6 SUP & Windsurfbräda

Kona Molokai 9'6 SUP & Windsurfbräda

SUP paket för barn och ungdom. Uppblåsbar Stand up paddleboard

STX Junior 8'x28x4 - Uppblåsbar SUP för barn

STX Vindsurfbräda uppblåsbar - 250x83.6cmx6in

Vindsurfingbräda som går att få med sig överallt. Du pumpar upp den på kick och får riktigt fin och planande vindsurfing. Brädan levereras med tre fenor där två sitter i bak, och en fungerar som centerbord när du lär dig. Fenboxen är ny för i år och håller för mer tryck även om du glömmer ta ur centerbordet.

Längst hela tailen på undersidan sitter en planingslist för att brädan skall släppa vattnet tidigt. Denna 2020 modell är till och med ett alternativ även för lite mer avancerad segling och något man inte växer ur på ett tag!

8 499,00 kr
På lager
ring för leveranstid

SKU

PL0.407.01000.010-250

Stadig vindsurfing bräda med Fusion FLX, en tät och "fast" drop-stitch. Sidorna är extra förstärkta mot slitage från bryggor etc. Däckklädseln sitter på rätt ställen och är anpassade för grepp där du står, och för att vara mjuk om du tränar eller ligger på brädan. I fram finns fäste för väska och eller dricka om du skall ut en längre sväng.

Köp till en paddel om du vill paddla den som en SUP

Mer information:
Tillverkare STX
Sporter Vindsurfing
Skriv din egen recension
Du recenserar:STX Vindsurfbräda uppblåsbar - 250x83.6cmx6in
Ditt betyg

Lätt, styv & stark uppblåsbar SUP

Dropstitch vävd armering för SUPSTX gör några utav de lättaste och styvaste Stand upp paddle brädorna på marknaden. Den här brädan använder Fusion FLX, deras nya, vävda, armering där trådar löper oavbrutet i längd och bredd på brädan. De går igenom hela brädans längd utan att byta riktning vilket blir mycket styvare än traditionell teknik med virkad i öglor i armeringen. Brädan blir väldigt stum och behåller sin form mycket bättre. Dessutom är duken mycket mindre känslig för punktering och man kan använda hälften så mycket plast i däck och botten! Läs gärna mer om Uppblåsbara SUP och deras konstruktion i vår blogg

Fusion FLX Uppblåsbar SUP konstruktion
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!