Kona uppblåsbar SUP - Cruiser 11'6

KONA SUP Cruiser 12'6 uppblåsbar

SUP Racebräda STX 12'6

STX SUP Race-bräda 12'6x30x6

STX SUP Freeride 10'6x32x6

STX Smidiga Freeride SUP:ar passar dig som vill ha en allsidig bräda för mysig paddling och lek på alla underlag. Brädan är speciellt bra för dig som vill ha en lättrörlig bräda. Levereras med pump, väska, paddel & lagningskitt.

Vi rekommenderar denna för alla som vill ha en bräda för lek i vågor, att träna på, att utforska vattendrag och sjöar och som badleksak vid stränderna

6 999,00 kr
På lager
Lev: ca tre veckor, ring för besked

SKU

PL9.407.70610.106
STX Freeride 10'6: 32" bred, 6" hög, 260 liter.

Stadig Stand Upp Paddleboard med Fusion FLX, en tät och "fast" drop-stitch. Sidorna är extra förstärkta mot slitage från paddel och bryggor etc. Däckklädseln sitter på rätt ställen och är anpassade för grepp där du står, och för att vara mjuk om du tränar eller ligger på brädan. I fram finns fäste för väska och eller dricka om du skall ut en längre sväng.

Paddeln som kommer med är gjord i aluminium och får plats i väskan när du delat den. Som alla aluminiumpaddlar så är detta en tyngre lösning än vi själva anser är bekvämt att använda. Du kan välja att uppgradera till en utav våra komposit-paddlar istället, då köper vi tillbaka aluminium-paddeln för 300kr.

Mer information:
Tillverkare STX
Sporter Stand Up Paddle
Passar för Mångsidig träning
Skriv din egen recension
Du recenserar:STX SUP Freeride 10'6x32x6
Ditt betyg

Lätt, styv & stark uppblåsbar SUP

Dropstitch vävd armering för SUPSTX gör några utav de lättaste och styvaste Stand upp paddle brädorna på marknaden. Den här brädan använder Fusion FLX, deras nya, vävda, armering där trådar löper oavbrutet i längd och bredd på brädan. De går igenom hela brädans längd utan att byta riktning vilket blir mycket styvare än traditionell teknik med virkad i öglor i armeringen. Brädan blir väldigt stum och behåller sin form mycket bättre. Dessutom är duken mycket mindre känslig för punktering och man kan använda hälften så mycket plast i däck och botten! Läs gärna mer om Uppblåsbara SUP och deras konstruktion i vår blogg

Fusion FLX Uppblåsbar SUP konstruktion
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!