Köp SUP allroundbräda

STX SUP Freeride 10'6x32x6

Uppblåsbar vindsurfbräda för vuxna

STX Vindsurfbräda uppblåsbar - 280x85cmx6in

STX SUP Race-bräda 12'6x30x6

Uppblåsbar SUP-bräda för dig som söker en snabbare bräda. 12'6 lång och smalare design ger lägre motstånd och bra riktningsstabilitet. Med 30" bredd är den tillräckligt stabil och lättpaddlad även för dig som är ny.

Det höga trycket som den kan pumpas upp i gör brädan riktigt styv så du inte tappar så mycket fart i kraftöverföringen i paddeltaget. Den avsmalnande formen och begränsade rockerprofilen tack vare Fusion FLX konstruktionen gör att du får en lång vattenlinje vilket resulterar i mindre friktion och en väldigt snabb bräda.

Denna bräda kommer i väska, tillsammans med paddel och pump. Den får plats i båten, bilen, husvagnen eller varför inte på ryggen på T-banan? Vi rekomenderar att köpa till en leash om du inte har en.

8 499,00 kr
På lager
Lev: ca tre veckor, ring för besked

SKU

PL9.407.70640.126

STX SUP Race-bräda 12'6x30x6 330L är perfekta SUP brädan för antingen långturer eller träning

Stadig Stand Upp Paddleboard med Fusion FLX, en tät och "fast" drop-stitch. Sidorna är extra förstärkta mot slitage från paddel och bryggor etc. Däckklädseln sitter på rätt ställen och är anpassade för grepp där du står, och för att vara mjuk om du tränar eller ligger på brädan. I fram finns fäste för väska och eller dricka om du skall ut en längre sväng.

Paddeln som kommer med är gjord i aluminium och får plats i väskan när du delat den. Som alla aluminiumpaddlar så är detta en tyngre lösning än vi själva anser är bekvämt att använda. Du kan välja att uppgradera till en utav våra komposit-paddlar istället, då köper vi tillbaka aluminium-paddeln för 300kr.

Mer information:
Tillverkare STX
Sporter Stand Up Paddle
Passar för Race , Touring, långpaddling
Skriv din egen recension
Du recenserar:STX SUP Race-bräda 12'6x30x6
Ditt betyg

Lätt, styv & stark uppblåsbar SUP

Dropstitch vävd armering för SUPSTX gör några utav de lättaste och styvaste Stand upp paddle brädorna på marknaden. Den här brädan använder Fusion FLX, deras nya, vävda, armering där trådar löper oavbrutet i längd och bredd på brädan. De går igenom hela brädans längd utan att byta riktning vilket blir mycket styvare än traditionell teknik med virkad i öglor i armeringen. Brädan blir väldigt stum och behåller sin form mycket bättre. Dessutom är duken mycket mindre känslig för punktering och man kan använda hälften så mycket plast i däck och botten! Läs gärna mer om Uppblåsbara SUP och deras konstruktion i vår blogg

Fusion FLX Uppblåsbar SUP konstruktion
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!