STX SUP Race-bräda 12'6x30x6 330L

SUP bräda kit vindsurf komplett plattvatten

STX Tourer 11'6 - Uppblåsbar SUP, Vindsurf-förberedd - komplett kit

STX Vindsurfbräda - Uppblåsbar

STX Vindsurfbräda - Uppblåsbar

Uppblåsbar SUP-bräda för dig som söker en snabbare bräda. 12'6 fot lång och smalare design ger lägre motstånd och bra riktningsstabilitet. Med 30" bredd är den tillräckligt stabil och lättpaddlad även för dig som är ny.

Det höga däcket och höga trycket som den kan pumpas med gör brädan riktigt styv. Den avsmalnande formen och begränsad rocker gör att du får en snabb vattenlinje och möjlighet att få in paddeln så nära centrum på brädan som går att designa för.

Denna bräda kommer i väska, tillsammans med paddel och pump. Den får plats i båten, bilen, husvagnen eller varför inte på ryggen på T-banan?
7 999,00 kr
På lager
Lev: ca tre veckor, ring för besked

SKU

PL9.407.70640.126
STX Tourer windsurf 11'6: 32" bred, 6" hög, 280 liter. Perfekt om du väger över 75kg, du bör vara längre än 160cm. Stadig produktion med dubbla lager PVC och en tät och "fast" drop-stitch. Sidorna är extra förstärkta mot slitage från paddel och bryggor etc. Däckklädseln sitter på rätt ställen och i fram finns fäste för väska och eller dricka om du skall ut en längre sväng. Paddeln som kommer med är gjord i aluminium och får plats i väskan när du delat den. Som alla aluminiumpaddlar så är detta en tyngre lösning än vi själva anser är bekvämt att använda. Därför kan du välja att uppgradera till en bättre paddel, det sparar du 300kr på
Mer information:
Tillverkare STX
Skriv din egen recension
Du recenserar:STX SUP Race-bräda 12'6x30x6 330L
Ditt betyg