Köp SUP allroundbräda

STX iSup Hybrid Freeride 9.8x30x4 180L - Blue/Orange

Storm SUP Freeride 10.4x32x5 - upplåsbar instegsbräda

Storm SUP Freeride 10.4x32x5 - upplåsbar instegsbräda

STX iSup Race 12.6x30x6 330L - Blue/Orange

Uppblåsbar SUP-bräda för dig som söker en snabbare bräda. 12'6 lång och smalare design ger lägre motstånd och bra riktningsstabilitet. Med 30" bredd är den tillräckligt stabil och lättpaddlad även för dig som är ny.

Det höga trycket som den kan pumpas upp i gör brädan riktigt styv så du inte tappar så mycket fart i kraftöverföringen i paddeltaget. Den avsmalnande formen och begränsade rockerprofilen tack vare Fusion FLX konstruktionen gör att du får en lång vattenlinje vilket resulterar i mindre friktion och en väldigt snabb bräda.

Denna bräda kommer i väska, tillsammans med paddel och pump. Den får plats i båten, bilen, husvagnen eller varför inte på ryggen på T-banan? Vi rekomenderar att köpa till en leash om du inte har en.

8 890,00 kr
På lager

SKU

PL1.406.13300.010
Mer information:
Tillverkare STX
Sporter Stand Up Paddle
Passar för Race , Touring, långpaddling
Skriv din egen recension
Du recenserar:STX iSup Race 12.6x30x6 330L - Blue/Orange
Ditt betyg

Lätt, styv & stark uppblåsbar SUP

Dropstitch vävd armering för SUPSTX gör några utav de lättaste och styvaste Stand upp paddle brädorna på marknaden. Den här brädan använder Fusion FLX, deras nya, vävda, armering där trådar löper oavbrutet i längd och bredd på brädan. De går igenom hela brädans längd utan att byta riktning vilket blir mycket styvare än traditionell teknik med virkad i öglor i armeringen. Brädan blir väldigt stum och behåller sin form mycket bättre. Dessutom är duken mycket mindre känslig för punktering och man kan använda hälften så mycket plast i däck och botten! Läs gärna mer om Uppblåsbara SUP och deras konstruktion i vår blogg

Fusion FLX Uppblåsbar SUP konstruktion
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!