Soöruz Fighter 3/2  Zipfree Våtdräkt

Soöruz Fighter 3/2 Zipfree Våtdräkt

Ozone Base V1- Twintip kitebräda

Ozone Base V1- Twintip kitebräda

STX Tourer 11'6 2019- Uppblåsbar SUP, Vindsurf-förberedd - komplett kit

STX uppblåsbara SUP-bräda som har allt. Den passar dig som vill vara ute lite längre, kanske paddla lite mera. Den smarta formen gör den både stabil och lättpaddlad. Brädan är lång och går rakt när man paddlar. Den passar bäst i sjöar och skärgård

Den är förberedd för vindsurf; mitt på SUP:en sitter ett fäste för mastfot, och du får med ett centerbord. Köp till ett segel, eller använd något du har liggande så får du roliga övningsdagar i sommar.

Denna bräda kommer i väska, tillsammans med paddel och pump. Den får plats i båten, bilen, husvagnen eller varför inte på ryggen på T-banan?
tidigare 7 999,00 kr Specíalpris 5 999,25 kr
På lager

SKU

PL9.407.70631.116

STX Tourer windsurf 11'6: 32" bred, 6" hög, 280 liter. Perfekt om du väger över 75kg, du bör vara längre än 160cm.

Stadig produktion med dubbla lager PVC och en tät och "fast" drop-stitch. Sidorna är extra förstärkta mot slitage från paddel och bryggor etc. Däckklädseln sitter på rätt ställen och i fram finns fäste för väska och eller dricka om du skall ut en längre sväng.

Paddeln som kommer med är gjord i aluminium och får plats i väskan när du delat den. Som alla aluminiumpaddlar så är detta en tyngre lösning än vi själva anser är bekvämt att använda. Därför kan du välja att uppgradera till en bättre paddel, det sparar du 300kr på

Mer information:
Tillverkare STX
Sporter Stand Up Paddle
Passar för Touring, långpaddling
Skriv din egen recension
Du recenserar:STX Tourer 11'6 2019- Uppblåsbar SUP, Vindsurf-förberedd - komplett kit
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!