SUP Racebräda STX 12'6

STX SUP Race-bräda 12'6x30x6

Kona SUP Training - Archipelago 14'x27 Hybrid

Kona SUP Training - Archipelago 14'x27 Hybrid

STX Vindsurfbräda uppblåsbar - 280x85cmx6in

Vindsurfingbräda som går att få med sig överallt och är riktigt lättkörd. Du pumpar upp den på kick och får riktigt fin och planande vindsurfing. Brädan levereras med tre fenor där två sitter i bak, och en fungerar som centerbord när du lär dig. Fenboxen är ny för i år och håller för mer tryck även om du glömmer ta ur centerbordet.

Längst hela tailen på undersidan sitter en planingslist för att brädan skall släppa vattnet tidigt. Denna 2020 modell passar dig som vill ha en bräda där alla i familjen kan träna och passar extra bra i Stockholms platta vatten. Som SUP bräda fungerar den ganska bra med extra stabilitet i bredd och lite längre vattenlinje än lillebror. Glöm inte att köpa till en paddel om du vill SUP:a

8 499,00 kr
På lager
Lev: ca två veckor, ring för besked

SKU

PL9.407.70635.020

Stadig Vindsurfing bräd med Fusion FLX, en tät och "fast" drop-stitch. Sidorna är extra förstärkta mot slitage från paddel och bryggor etc. Däckklädseln sitter på rätt ställen och är anpassade för grepp där du står, och för att vara mjuk om du tränar eller ligger på brädan. I fram finns fäste för väska och eller dricka om du skall ut en längre sväng.

Mer information:
Tillverkare STX
Sporter Vindsurfing
Passar för Mångsidig träning
Skriv din egen recension
Du recenserar:STX Vindsurfbräda uppblåsbar - 280x85cmx6in
Ditt betyg