Uppblåsbar vindsurfingbräda 250cm

STX Vindsurfbräda uppblåsbar - 250x83.6cmx6in

STX SUP Freeride 2020  - Vindsurf-förberedd

STX SUP Freeride 2020 - Vindsurf-förberedd

STX Junior 8'x28x4 - Uppblåsbar SUP för barn

SUP bräda för unga paddlare med anpassad utrustning för korta och lätta utövare. STX fantastiska brädor blir riktigt styva och deras teknik för att att tillverka brädorna gör dem både hållbara och lätta. De blir helt enkelt riktigt bra, och varför ska inte barnen få riktigt fina brädor också? SUP brädan är smalare och kortare och passar tills man väger ca 60kg. Bredden på brädan och paddeln är anpassad för surfaren som är 130 till 155cm lång men går såklart att använda när man är mindre också.

Komplett paket som inkluderar bräda, pump, paddel och lagningskitt. Köp gärna till en leash

4 999,00 kr
På lager
ring för leveranstid

SKU

PL0.407.01100.010-8

Stadig Stand Upp Paddleboard med Fusion FLX, en tät och "fast" drop-stitch. Sidorna är extra förstärkta mot slitage från paddel och bryggor etc. Däckklädseln sitter på rätt ställen och är anpassade för grepp där du står, och för att vara mjuk om du tränar eller ligger på brädan. I fram finns fäste för väska och eller dricka om du skall ut en längre sväng.

Mer information:
Tillverkare STX
Sporter Stand Up Paddle
Passar för Mångsidig träning, Bad
Skriv din egen recension
Du recenserar:STX Junior 8'x28x4 - Uppblåsbar SUP för barn
Ditt betyg

Lätt, styv & stark uppblåsbar SUP

Dropstitch vävd armering för SUPSTX gör några utav de lättaste och styvaste Stand upp paddle brädorna på marknaden. Den här brädan använder Fusion FLX, deras nya, vävda, armering där trådar löper oavbrutet i längd och bredd på brädan. De går igenom hela brädans längd utan att byta riktning vilket blir mycket styvare än traditionell teknik med virkad i öglor i armeringen. Brädan blir väldigt stum och behåller sin form mycket bättre. Dessutom är duken mycket mindre känslig för punktering och man kan använda hälften så mycket plast i däck och botten! Läs gärna mer om Uppblåsbara SUP och deras konstruktion i vår blogg

Fusion FLX Uppblåsbar SUP konstruktion
Vi hittade andra produkter du kan vara intressad av!