Säsongskort SUP 2021

Säsongskort SUP 2021

WAKESURF

WAKESURF - Mitt i stan!

Lär dig wakesurfa mitt i stockholm 3-9 personer - sommarens härligaste upplevelse!

Kurser för alla nivåer, vi har flertalet tider alla välkomna oavsett erfarenhet.

Plats: Surfbussen, butiken på Kungsholms strand 181

Gruppaktivitet, möhippa, svensexa maila förfrågan till [email protected]

995,00 kr

SKU

WAKESURF
0,00 kr Per Day
Antal
Title Image Beskrivning

Åk runt och se Stockholm från vattnet och lär dig vågsurfa efter båt. Vi erbjuder wakesurf mitt i Stockholms innerstad.

Vad är då Wakesurf?

Wakesurf är som vågsurfing men istället för att behöva ta sig till en plats med tillräckligt stora vågor så körs wakesurf efter en speciell wakebåt som skapar en stor våg efter sig och har propellern under båten istället för bakom så att inte risken finns att ramla in i den. Man använder lina för att komma upp på surfingbrädan men kastar sedan in den i båten och surfar enbart på vågen. Vågen efter båten är bara någon meter bort vilket betyder att personen som wakesurfar är nära åskådarna och man kan enkelt kolla på när de andra kör och peppa varandra.

Ta med en kompis!

I mån av plats finns möjlighet att ta med en kompis, partner eller kanske familjemedlem som får åka med i båten för en härlig upplevelse i sig utan extra kostnad.

Säkerhet

På båten har vi alltid en båtförare samt en instruktör som hjälper till med tips och trix för att ni ska känna er trygga och säkra. Alla som åker har flytväst på sig och vi tar det i den takt du känner dig bekväm med.

Tidsåtgång

Vi är ute mellan 1-3 timmar beroende på hur många som bokar varav 20 minuters surftid. Efter 20minuter surf brukar benen vara trötta och det är superskönt att koppla av på båten och titta på dom andra som surfar.

Kapacitet

Minsta antal vi åker ut med är 3 personer och max är 9. Om det inte är minst tre personer som bokat den tid du önskar hör vi av oss för att antingen boka om din tid eller avboka och självklart återbetala.

Packning och utrustning

Det enda du behöver ha med dig är badkläder och en handduk. Om du vill får du självklart ta med dig snacks och dricka eftersom vi ibland är ute en längre tid. Alla får flytväst av oss. Hjälm finns också vid önskemål. Våtdräkter behövs sällan då vattnet är varmt just nu och du är aktiv när du är i vattnet. Om du vill låna en kan du skicka ett maila innan så kollar vi om vi har en ledig i din storlek.

Event

Ska ni ha ett företagsevent, födelsedagsfirande, möhippa eller svensexa hjälper vi er att skräddarsy upplevelsen. Maila då [email protected] med era önskemål

Skriv din egen recension
Du recenserar:WAKESURF
Ditt betyg