Säsongskort SUP 2022

Säsongskort SUP 2022

WakeFoil - i Stockholm!

WAKEFOIL - Mitt i stan!

Lär dig wakefoila mitt i stockholm 2-6 personer - sommarens härligaste upplevelse!

Kurser för alla nivåer, vi har flertalet tider alla välkomna oavsett erfarenhet.

Plats: Surfbussen, butiken på Kungsholms strand 181

Gruppaktivitet, möhippa, svensexa maila förfrågan till [email protected]

787,16 kr

SKU

WAKEFoiling
0,00 kr Per Day
Antal
Title Image Beskrivning

Åk runt och se Stockholm från vattnet och lär dig foila efter båt. Vi erbjuder wakefoil mitt i Stockholms innerstad.

Vad är då Wakefoil?

WakeFoil är när man har en foilbräda med vingar och åker på vågen efter båten. Man använder lina för att komma upp på brädan men kastar sedan in den i båten och surfar enbart på vågen när man känner sig redo.

Säkerhet

På båten har vi alltid en båtförare samt en instruktör som hjälper till med tips och trix för att ni ska känna er trygga och säkra. Alla som åker har flytväst på sig och vi tar det i den takt du känner dig bekväm med.

Tidsåtgång

Vi är ute mellan 1-2 timmar beroende på hur många som bokar varav varje person får 20 minuters åktid. Efter 20 minuter surf brukar benen vara trötta och det är superskönt att koppla av på båten och titta på dom andra som surfar.

Kapacitet

Minsta antal vi åker ut med är 2 personer och max är 5. Om det inte är minst två personer som bokat den tid du önskar hör vi av oss för att antingen boka om din tid eller avboka och självklart återbetala.

Packning och utrustning

Det enda du behöver ha med dig är badkläder och en handduk. Alla får flytväst av oss. Hjälm finns också vid önskemål. Våtdräkter behövs sällan då vattnet är varmt just nu och du är aktiv när du är i vattnet. Om du vill låna en kan du skicka ett maila innan så kollar vi om vi har en ledig i din storlek.

Event

Ska ni ha ett företagsevent, födelsedagsfirande, möhippa eller svensexa hjälper vi er att skräddarsy upplevelsen. Maila då [email protected] med era önskemål

Skriv din egen recension
Du recenserar:WakeFoil - i Stockholm!
Ditt betyg