Xensr Air - 3D Sports tracker med GPS

Lär dig mer om din session med Xensr Air. Montera den på brädan (cykeln, vattenskotern, vindsurfbrädan eller anna action-pryl) och läs av all statistik nästa gång du kommer till telefonen, eller när du är hemma. Xensr Air tar vid där andra mätare slutar, här mäter du höjd och hängtid för kite nogrant men du får mycket mer också. Hastigheter, sträckor och exakt plats för varje hopp finns att läsa. Och den fungerar som sagt för alla sporter

Under sommaren 2016 kommer dessutom nya firmware för go-pro och Xensr Air där de synkar och tillverkar filmer som bara visar det du vill se. Dessutom med overlay om dina hopp!

Redan nu finns färdiga filter för ca 20talet actionsporter, inklusive kite, surf, vindsurf, mountainbike, segling, mc. Den väger under 40 gram och är ca 4cm i diameter. Med i paketet kommer en fäst-platta, usb kabel och USB docka/laddningsstation

2 199 kr
I Lager
SKU
XE.005033

Sammanfattad session

Varje session du gör sammanfattas med sportfilter som passar. Här är ett exempel för en kite session i Spanien.

Hastighet och hopp

Här ser du vart du laddat på och vart du tagit det lugnt. Just denna åkare verkar gilla transitions. När det blir grötigt bland spåren så kan playern spela upp ditt åk och visa hastigheter, höjd och hängtid allt eftersom.

Intresseområden

Du kan filtrera på olika mätvärden, här kikar vi på hängtid till exempel.

Samarbete med GoPro

Xensr och GoPro håller på att utveckla delar i deras firmware som gör det möjligt att spela och automatiskt få fram en filmer direkt i mobilen. Xensr vet ju när och hur varje hopp gick till, då kan telefonen klippa ihop just de sekunderna automatiskt. Och när de ändå håller på lägga in en overlay med höjd och hängtid etc. Det kommer spara massor med tid för den som vill dela en session. Här är ett exempel på en film som gjorts på detta sätt. Två klick på telefonen innan sessionen och några få efter! Detta är planerat att finnas tillgängligt för alla med goPro och Xensr redan under sommaren.

Ladda upp en Session via USB

När du använder appen med telefonen så får du inte all information. Det beror på att att hela GPS loggen blir väldigt stor. Du måste därför ladda upp den via USB dockan. Tack och lov är det enkelt! Så här gör du. (OBS: notera att Xensr AIR är AVSTÄNGD innan de börjar. Det ska din också vara)

Spela in utan telefonen

Vi använder helst telefonappen för att spela in en session men ibland har man inte den möjligheten. Då är det bra att veta hur du använder din Xensr Air och den enda knappen den har för att spela in en session. Se filmen!
PS. Tänk på att Xensr Air ALLTID ska vara AVSTÄNGD när du kopplar den till datorn, så glöm inte bort att stänga av den helt innan du sätter i USB sladden.

Senaste Xensr uppdateringen

Xensr Air uppdateras hela tiden och blir bättre med tiden. Här finns senaste uppdateringen förklarad. De går igenom många grundfunktioner både från telefonen och på datorn.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Xensr Air - 3D Sports tracker med GPS
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!